Vastattu

Kanavatiedot puuttuvat

  • 2 huhtikuu 2014
  • 25 kommenttia
  • 4100 katselukerrat

Uusi langaton N7700 kotiboxi langattomasti Bewan 2100 ADSL ään.Toimii hienosti ja kaikki kanavat näkyy myös maksulliset mutta joka toinen kerta kun digiboxin laittaa päälle ohjelmatietoja ei näy..Myös TV opas ilmoittaa että  tietoja ei voi näyttää koska ei langatonta yhteyttä.Kanavat näkyvät kyllä mutta ohjelmatiedot ei ......Ongelma näyttäisi liittyvän virransäästötilaan.Käynnistettäessä boxi kun punainen merkkivalo ei pala,se ei löydä ohjelmatietoja.Vasta kun virtapiuhan irroittaa hetkeksi palautuu normaaliksi. Mitä teen väärin..?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Susutin 14 huhtikuu 2014, 12:10

sepe5 teen tästä ongelmasta vikailmoituksen, saat siitä vielä viestillä kuittauksen. Tekniikan puolelta myös pyyntö, että internetyhteys olisi aktiivisena, jotta pääsevät testailemaan yhteyttä.
Katso alkuperäinen viesti

25 kommenttia

Täällä sama vika, N7700 laitteena, mutta kiinni verkkojohdolla, joten langattomuus ei voi olla syynä.
Tein väärän diagnoosin,ei liity virransäästötilaan.Jostain syystä ohjelmatiedot joskus näkyvät ja joskus eivät.Korjaantunut aina kun ottaa virtapiuhan irti boxista hetkeksi.Mitä voisi kokeilla? 
Tääläkään ei Netgem näytä Extreme Sports Channelin eikä Historyn ohjelmatietoja. Langalla myös yhdistetty.
Käyttäjätaso 3
Esiintyykö tuo ohjelmatietojen näkymättömyys vain tiettyjen kanavien osalta vai eikö minkään kanavan tietoja näy tällöin? Oletteko kokeilleet uudelleenkäynnistää myös modeemin samalla kun käytätte digiboksin virtajohtoa irti?

Voisitko muuten sepe5 lisätä profiilisi tietoihin asiakasnumerosi tulevaa asiointia silmällä pitäen?
Kaikki kanavatiedot 511....puuttuvat kun ongelma,Myös tv opas ei toimi,ilmoittaa ettei verkkoyhteyttä.Pariin päivään ei ongelmaa ole nyt esiintynyt.Onko niin että osa kanavista tulee netinkautta ja osa antennin ?Lisäsin asiakasnumeroni .
Kanavat 1-14 tulevat antennin kautta ja 511 alkaen netin kautta.

Jos käytössä on kaapelikanavat, niin antennista tulee lisäksi muutkin yleisesti vapaasti katsottavat kanavat.
Ongelma näyttäisi tulevan kun käynnistettäessä alhaalla lukee TERVETULOA.Sitten:Verkkoyhteys on katkennut kanavaa ei voi näyttää.Sitten: Langaton verkkoyhteys.Muuten hyvä  mutta  kaikki kanavatiedot puuttuu,palautuu vain virran katkaisulla boxista.
Käyttäjätaso 4
sepe5 teen tästä ongelmasta vikailmoituksen, saat siitä vielä viestillä kuittauksen. Tekniikan puolelta myös pyyntö, että internetyhteys olisi aktiivisena, jotta pääsevät testailemaan yhteyttä.
Yrityksistä huolimatta vikaa ei ole saatu selville.Vanhempi langallinen boxi saattaisi toimia,ehkä.Vika on tässätapauksessa ominaisuus.Yritän sopia Elisan kanssa jotain hyvitystä.Onko joku yrittänyt ja onnistunut vai onko tuulimylly liika suuri.
Tein alkeellisen korjauksen.Boxin virtasyöttöön kaukoohjattava pistoke.Siitä on-off ja aina tulee kanavatiedot.Kunnes joku keksii paremman ratkaisun.
Jep. Monet ongelmat katosivat uudet Netgemin myötä. Valitettavasti laite hukkaa jollain tavalla jonkin yhteyden. Voin siis katsella IP-kanavia ja näköjään tallenteitakin, mutta ohjelmatietoja halutessani, niitä en näe  ilman ivo-resettiä. Harmi - ohjelmaopas toimii välillä aika rivakastikin, samoin kanavien vaihto yms. HD-kanavien laatu on tainnut pudota sen verran, ettei niistä kannata enää maksaa. Oman nettiyhteys on normaalisti noin 18.5 Mbps.

kommentoi: Markku
Meillä samanlainen tilanne, tosin käytössä on vanhempi musta Netgem. Boksi on virrat katkaisevan johdon päässä joten aina käynnistettäessä lähdetään kylmäkäynnistyksellä.

Aikaisemmin tämä toimi ihan normaalisti ja ohjelmatiedot näkyivätkin, mutta nykyään saa virtajohtoa tuulettaa käytännössä joka kerta jos ne EPG:n haluaa näkymään. Sama ongelma toistuu kahdella eri modeemilla. MIstä tuo boksi ne tiedot oikein hakee, onko verkkoyhteyden nopeudella jotain tekemistä tämän kanssa?
Käyttäjätaso 1
Tähän ei ilmeisesti ole ratkaisua eli kyseessä on ominaisuus?
Itsellä sama vika, netin yli tuleville kanaville ei näy ohjelmaoppaassa tietoja. Virtajohdon tuuletus auttaa mutta ei sitäkään jaksaisi joka päivä tehdä.
Eikö Elisalla ole tähän mitään neuvoa tai kommenttia?
Modeemia ja digiboksia on nyt uudelleenkäynnistetty muutamaankin otteeseen ukkosten johdosta mutta kanavatiedot tietyillä kanavilla eivät vieläkään näy. Tuorein tulokas vikalistalle on Discovery Science. Ärsyttävä vika kun kaukosäätimellä ei pääse ohjelmaoppaasta katsomaan kanavaa ollenkaan jos ohjelmatiedot eivät näy.
Käyttäjätaso 6
Minulla ainakin tuolla sciencella näkyi ohjelmatiedot. Mitä kaikkia kanavia tuo koskee sinulla?
Ei tarvitse vastata, palautan boxin kun ei toimi tämäkään lupausten mukaisesti.
Sama ongelma, virtapiuhaa voisin itse ulkoiluttaa mutta perheen lapsille tämä on liikaa. Dämmn.
Discovery Science ja World eivät tällä hetkellä näytä kanavatietoja.
Käyttäjätaso 6
Testasin kanavapaikat 572 ja 573. Minulla ohjelmatiedot näkyvät. Tosin digiboksi ollut jo pitkään päällä. Toisen digiboksin käynnistin ja tämä ei näyttänyt vielä mitään, joten hakee ohjelmatiedot piakkoin.

Eli suoraa vikaa ei voi olla, koska toinen laitteista näyttää ohjelmatiedot normaalisti.
Käyttäjätaso 6
En saa millään netgemille näkymään ohjelmatietoja. Pacella näkyy, joten jätän tästä vikailmoituksen tekniikalle.

Kuittaillaan tänne korjauksesta.
Täällä mulla sama homma mustan digiboksin kanssa eli aina saa vetää virtajohtoo irti jos haluaa kanavatiedot näkyviin. Erittäin ärsyttävä ominaisuus...
Käyttäjätaso 5
Jaksuu kirjoitti:

En saa millään netgemille näkymään ohjelmatietoja. Pacella näkyy, joten jätän tästä vikailmoituksen tekniikalle.

Kuittaillaan tänne korjauksesta.


Ja tämä siis nyt korjattu.
Siis ongelmaa vain jatkuu..
Virrat pois jotta ohjelmatiedot näkyy!!!
Eikö tällaisia perusasioita edes osata laittaa kuntoon??

Koko ohjelmatiedot typerä. Ei ole läpinäkyvä, katsottava kanava katoaa samoin kuin äänet. Käsittämätön!!
N7700 boxissa on virransäästötila joka kytkeytyy painamalla  virtapainiketta pitkään.Tuota ei ole mainittu käyttöoppaassa.Kun tuon tekee  ohjelmatiedot ei häviä.Jos vain sammuttaa niin että punainen jää boxissa palamaan ei ohjelmatietoja ole kun seuraavaksi laittaa päälle.Siis mun boxissa näin.

Osallistu keskusteluun