Vastattu

Kanavia ei löydy DNA:n verkkotöiden jälkeen

 • 9 kesäkuu 2015
 • 42 kommenttia
 • 3049 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

42 kommenttia

Itsellä sama ongelma Vantaalla. Antennihaulla löytyy vain osa kanavista, mikä tekee digiboksista melkein käyttökelvottoman. Kokeilin vanhalla Pacella, ja sillä kanavat löytyi, mutta sitten vastaavasti sillä ei saanut yhteyttä netin kautta varsinaisiin elisa-viihde palveluihin. Onko vanha digiboksi mahdollista saada toimimaan kunnes tämä vika on korjattu?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Kyllä on. Jos laitat molempien digiboksien MAC-osoitteen jollekin meistä moderaattoreista, niin voimme aktivoida tuon vanhemman laitteen käyttöön sinulle.
 • Onko tähän DNA: verkkotöihin aiheuttamaan ongelmaan löytynyt ratkaisua? Meillä sama ongelma kaapelikanava haun kanssa. Harmittaa kun kaikki kanavat ei näy antennihaulla!
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
  kerttuanni kirjoitti:
  Onko tähän DNA: verkkotöihin aiheuttamaan ongelmaan löytynyt ratkaisua? Meillä sama ongelma kaapelikanava haun kanssa. Harmittaa kun kaikki kanavat ei näy antennihaulla!
  Elisa Viihteen lisäkanavat ja maksukanavat näkyvät IPTV-verkossa, kanavapaikalta 510 eteenpäin, oletko sieltä kokeillut ?
  Käyttäjätaso 3
  Juuri noinhan kaapeli digiboksin kuuluukin toimia...katsotaan kaapeli boksilla kanavia iptv:n kautta. Hyvä Elisa!
  Käyttäjätaso 1
  Yhtälailla nuo Viihde digiboksit on IPTV-digibokseja kuin kaapeli bokseja. Hyvä Visitor!
  Käyttäjätaso 3
  On kyllä hellyttävää ja säälittävää, että Elisalla on tuollaisia faneja kuin Warrington, joiden mielestä on hyväksyttävää kunhan vain toinen katseluun tarvittava "viritin" toimii. Nythän Warringtonin mielestä Elisa voisi poistaa aivan turhan digivirittimen ja ongelma olisi ratkaistu. Tarvisi vain ihan hieman mainosta muuttaa esim. vetämällä yli kaikki digivirittimiin liittyvät...
  Olisi korkea aika saada tämä ominaisuus kuntoon. Palvelun käyttö pakottaa olemaan riippuvainen tästä ominaisuudesta, joka ei siis ole kunnossa vaan haittaa asiakkaita. Jopa estää vapaiden kanavien jakelun kaapeliverkossa asiakkaan päätelaitteelle saakka, mistä viestintävirasto saattaa kiinnostua yllättävänkin pian.

  Korjaamista odotellessa reilu hinnanalennus toimimattoman ominaisuuden perusteella, kunnes vekottimet toimivat.
  Tämä pitäisi olla korjattu:

  http://yhteiso.elisa.fi/t5/Tiedotteet/Elisa-Viihde-palvelun-kaapelikanavahaku-korjattu-DNA-verkko/m-p/459864#M10763
  Käyttäjätaso 1
  Ei löydy edelleenkään yhtään kanavaa.
  Mic kirjoitti:
  Ei löydy edelleenkään yhtään kanavaa.

  Olisikohan sinun boksi jäänyt ilman päivitystä.

  Mikä ohjelmistoversio siinä on?
  Käyttäjätaso 1
  antero kirjoitti:
  Mic kirjoitti:
  Ei löydy edelleenkään yhtään kanavaa.

  Olisikohan sinun boksi jäänyt ilman päivitystä.

  Mikä ohjelmistoversio siinä on?

  6.0.10-43
  Mic kirjoitti:
  antero kirjoitti:
  Mic kirjoitti:
  Ei löydy edelleenkään yhtään kanavaa.

  Olisikohan sinun boksi jäänyt ilman päivitystä.

  Mikä ohjelmistoversio siinä on?

  6.0.10-43

  Ilmeisesti ohjelmisto ei ole päivittynyt, koska se on tuo toukokuussa yleisesti päivitetty versio.

  En tosin tiedä, mikä uuden versio on ja millä perusteella on määritety ne boksit, joille tämän DNA-päivityksen olisi pitänyt tulla.

  Vikapalvelu voisi mahdollisesti auttaa päivityksessä.
  Mitäs nyt, kun oltiin lomalla päivityksen ajon aikana, eikä digiboxi ollut verkossa? Palautin tehdasasetukset, mutta versio ei päivittynyt ja kaapelikanavat ovat edelleen hukassa. Miten boxin saa päivitettyä?
  Boksi hakee päivityksen, kun ottaa virtajohdon irti ja laittaa sen takaisin pitämällä samalla boksin virtanappia pohjassa noin 10 sekunnin ajan kunnes boksin valo alkaa villkua päivityksen merkiksi. Päivityksen eteneminen näkyy samalla TV:ssä.

  Mikäli päivityksessä ei tule uutta versiota, niin kannattaa ottaa yhteys vikapalveluun, jotta kyseiseisen version päivitys linkitettäisiin boksiisi.
  Kunniamerkki +3
 • ? Tehdäänkö vikailmoitusta? Laitatko vielä laitten MACin tulemaan minulle.
 • Kiitos neuvosta, sain boxin päivitettyä, mutta näyttää edelleen oleva se toukokuussa tullut päivitys. Kaapelikanavat eivät edelleenkään löydy. Nyt meni hermot ja otin vanhan digiboxin käyttöön, ei Ylen kanavat pikselöidy niin kuin antenniverkon kautta katsellessa.

  Olen todella pettynyt tähän Elisa Viihteeseen, ollut meillä vasta puolisen vuotta ja tämän kaapelikanavahaun kanssa on saanut painia siitäkin ajasta muutaman kuukauden. Kaiken lisäksi tallenteet lakkasivat näkymästä läppärillä, vaikka kaikki annetut ohjeet on koitettu. Koskahan lakkaavat näkymästä tabletiltakin.

  Harmittaa niin vietävästi, kun on tuota sopimustakin vielä niin kauan jäljellä, muutoin heittäisin boxilla vesilintua. tarkemmin ajateltuna taidan heittää sittenkin.

  Osallistu keskusteluun