Kanavien piilottaminen

 • 2 joulukuu 2015
 • 15 kommenttia
 • 1463 katselukerrat

Ärsyttävää kun maksulliset kanavat jne jotka ei näy, eivät pysy aina piilotettuna vaan niitä saa olla harva se päivä piilottamassa. Siinä joutuu selaamaan digiboksilla kanavalistaa tosi typerästi klikaten kaukosäätimen näppäimiä niin että kohta hajoaa sekä sormet että kaukosäädin. Viasatit ja kaikenlaiset muut kanavat pompsahtaa siniruudullisina esille. Todella typerästi suunniteltu jos ei oo mitään nopeeta kikka kolmosta... Miksei kanavat pysy piilossa? Tai jos ne on jotain uusia kanavia, kysyisi edes sit että näytetäänkö, kyllä / ei...

15 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
 • ? Minkäslainen digiboksi sinulla on käytössä? Kuinka teet sen piilottamisen? 

  Lisäisitkö vaikka asiakasnumerosi profiiliisi niin pääsee sitten täältäkin päästä tutkimaan tarvittaessa asiaa. 🙂
 • sama jatkuu.. ei ole tehty asialle mitään. Suoraan sanottuna rupee v****aan kun piilotettuja kanavaia tulee joka päivä näkyviin, ja taas sama piilotus rumba.. TEHKÄÄ JOTAIN
  Minulla on ollut ongelmia ja on edelleen Toto-tv:n piilossa pysymisen kanssa. Sain ohjeeksi tehdasasetusten palautuksen, minkä jälkeen on edessä ollut jälleen kanavien piilotus. Ja niitä riittää, kun joukossa ovat myös ne kanavat, joita et ole tilannut mutta joita Elisa sinulle mainostaa.

  Piilotusvalikko on ikävän sekava. Pidin itse paljon enemmän Pacen vastaavasta.

  Voisi myös kysyä, miksi niitä kanavia, joita ei ole tilannut, ei saa jostain automaattisesti piiloon? Vaikka ruksi ruutuun.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Kanavalistassa on edelleen virhe, joka sekoittaa listaa mikäli piilottaa liian monta kanavaa. Tuossa suosittelen että boksin muistin alustaa lisäasetuksista, ja sitten muuttaa max. kymmentä kanavaa, niin pitäisi myös pysyä piilossa. En osaa sanoa miksi niitä ei automaattisesti piiloteta, mutta laitan tuon kehityspalautteena eteenpäin.
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +2
  Kanavalistassa on edelleen virhe, joka sekoittaa listaa mikäli piilottaa liian monta kanavaa. Tuossa suosittelen että boksin muistin alustaa lisäasetuksista, ja sitten muuttaa max. kymmentä kanavaa, niin pitäisi myös pysyä piilossa. En osaa sanoa miksi niitä ei automaattisesti piiloteta, mutta laitan tuon kehityspalautteena eteenpäin.Kun yleensä tulee piilotettua noin 150 kanavaa ja jos maksimi on kymmenen, niin on melkein sama olla piilottamatta mitään. Tai ehkä ne hiton testikanavat vois jemmata, mikä niidenkin tarkoitus on? Ai niin, testaus varmaankin... :8

  Ja olisi tosi hienoa, jos esim. asetuksissa olisi valinta "Piilota tilaamattomat maksukanavat". Kai se voisi olla oletuksenakin ilman erillistä valintaa.
  Taas vaihteeks kanavia pompannu näkyviin: 18 huippukiva.fi,19 viacom chanel,20 national chanel,23 mtv3,24 4hd,47 ruutu+urheilu1,48 ruutu+urheilu2,49 ruutu+ leffatjasarjat,50 ruutu+ lapset,51 ruutu+dokkarit,99 dna infokanava1,100 dnainfokanava2,103-108 ruutu+urheiluja.
  Rupee käpy palaan tähän pelleilyyn koska toi matolaatikko alkaa edes muistuttaan digiboxia?
  Käyttäjätaso 2
  Jee... joka päivä saa uudelleen piilottaa huippukivan, estradin, TLC:n ja viacomin.
  Mitäpä jos talossa on pikkumuksuja ja ne alkaa katteleen tuota huippukivaa, häh! Eikös tuo kanavien piilotus ole vielä TURVALLISUUSASETUKSISSA.
  Luulis, että jos kerran tekee se pitäis riittää AArgh

  Harkinnassa on koko viihteen romusta luopuminen...
  Käyttäjätaso 4
  Kunniamerkki +1
  Kanavalistassa on edelleen virhe, joka sekoittaa listaa mikäli piilottaa liian monta kanavaa. Tuossa suosittelen että boksin muistin alustaa lisäasetuksista, ja sitten muuttaa max. kymmentä kanavaa, niin pitäisi myös pysyä piilossa. En osaa sanoa miksi niitä ei automaattisesti piiloteta, mutta laitan tuon kehityspalautteena eteenpäin.

  Virhe kanavalistan piilotuksessa on edelleen aktiivinen ja olemme siitä todella pahoillaan. Toivomme todella että tähän saadaan ratkaisuja lähitulevaisuudessa.
  Käyttäjätaso 2
  Mahtaisko helpoin ratkaisu olla se, että mahdollistettaisiin "Oman kanavalistan" tekeminen....niin kuin joskus oli....
  Käyttäjätaso 2
  Nyt pääsee muksut Deitti kanavallekkin.......

  Mikä on Elisan "Lähitulevaisuus"???? Alkaa jo kyrsiin joka päivä tehdä uudet TURVALLISUUSasetukset......
  Netgem-boksi on todella surkea. Kanavien piilottamisongelman lisäksi on pakko käyttää pin-koodi aikuisviihdekanavilla ihan tavallisessa katselussa. Koodi on sinänsä paikallaan, mutta ei se, ettei sitä saa pois. Painele sitten aina ok, pin-koodi, ja vielä ok, kyllä siihen kyllästyy kanavasurffailussa yhden aikuisen taloudessa. Lisäksi on yhteysvirhettä sitä ja on virhettä tätä (yleensä 05 tai 11), boksilla on kiireitä, eikä se voi näyttää kanavan sisältöä ("busy recording cannot be displayed" tai sinnepäin).

  Netgemin kaukosäädin on osoitettava just boksin suuntaan ja painelu tehtävä just oikeassa tahdissa, muuten moninumeroiselle kanavalle vaihdettaessa tuppaa jäämään usein numeroita näppäillessä pois. Minä vaan en ole mitenkään näppäräkätinen. Parempi olisi käyttää P+ - -näppäintä, mutta sekin on hidasta. Ehkä vielä selvitän, miten Elisan kanavakortti toimisi maksu- ym. kanavien katsomisessa, korjaisiko se ongelmia. Onko kokemuksia?
  ...lisäksi on pakko käyttää pin-koodi aikuisviihdekanavilla ihan tavallisessa katselussa. Koodi on sinänsä paikallaan, mutta ei se, ettei sitä saa pois.

  Lapsilukon saa digiboksin asetuksista laitettua pois käytöstä.
  Taas toistuu kommentti, jollaisia olen lukenut palstalta aiemminkin. Olen tietääkseni yrittänyt tehdä asetuksista kaikki asiaan liittyvät muutokset, kuten palauttanut tehdasasetukset ja vaihtanut sen jälkeen ikärajojen kohdalle "Ei arviointia". Ei ollut vaikutusta. Lapsilukkoa minulla ei olekaan päällä yhdelläkään kanavalla, kanavia on kylläkin lukittu ja piilotettu iso määrä.

  Sitä paitsi Elisan omilla sivuilla sanotaan seuraavasti https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/tunnukset-ja-pin-koodit/: "Lapsilukon PIN-koodi (4 numeroa) määritetään digiboksin käyttöönoton yhteydessä itse ja sillä on mahdollista suojata haluamansa kanavat (esim. aikuisviihdekanavat) niin, että kanavaa katsoakseen pitää tietää lapsilukon koodi. Myös yksittäisten K18-ohjelmien katseluun digiboksi kysyy lapsilukon PIN-koodin."

  Aikuisviihdekanava on pelkkää K18-ohjelmaa, joten Elisan logiikan mukaan pin-koodi kysytään joka kerta, kun kanavalle mennään. Koodi kysytään myös, kun jollakin kanavalla alkaa iltamyöhällä aikuisviihdettä. Lapsilukosta ja pin-koodipakosta löytyy palstalta paljon puheenvuoroja, jos haluaa tutustua siihen, mitä aiheesta on kirjoitettu.

  No niin. Onko niin ettei edelleen ole muuta konstia piilottaa kanavia kuin naputella yksitellen?

  Boksi  n7700

  Käyttäjätaso 4

  Morjes @Mikkopeel ja tervetuloa OmaYhteisöön! :blush:

  Näinhän se taitaa yhä olla että kanavat pitää yksitellen naputella piiloon :sweat: kanavien piilottaminen onnistuu yhä vissiin vain digiboksin valikosta reittiä Asetukset > Turvallisuusasetukset > Lukitse ja piilota kanavia.

  Osallistu keskusteluun