Kysymys

Kanavien piilotus ja järjestely N7700 boxilla


  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Hei
Missä vaiheessa tuon boxin Netgem 7700 kanavien järjestely on mennyt entistäkin hullummaksi.
Kun ei voi enää siirtää yhtä kanavaa kerrallaan vaan se vaihtaa aina paikkaa kyseisen ohjelmapaikan kanavan kanssa.
Esim jos haluan siirtää kanavapaikalta 10 TV 5 -kanavan paikalle 5 (missä on Yle Fem), niin nyt Yle Fem menee vuorostaan kanavapaikalle 10. (vaikka tarkoitus olisi tämän Yle Fem kanavan siirtyvän vain paikalle 6 siis seuraavaan paikkaan) Ja kun haluan Yle Fem kanavan paikalle 11 (missä on Kutonen), niin nyt tämä kutonen siirtyy paikalle 10 joka on taas väärin.
Ei noita kanavia onnistu saamaan haluamaansa järjestykseen mitenkään.
Kun ennen kanavia pystyi siirtämään haluaansa paikkaan ilman että sieltä vaihtuisi mikään siirrettävän kanavan paikalle.
Jos haluan kanavapaikan 4 ja 5 välille jonkun kanavan siirtää, niin tämä kanava mikä on paikalla 5, niin siirtyy. Mutta kun tarkoitus ei ole tämä.

Sitten miksi tuossa kanavapaikan järjestelynäkymässä on myös ne kanavat mitkä on lukinnut ja piilottanut (koska piilottaa ei näköjän vain pysty, vaan tuo lukitus on samassa paikassa kun piilotus, vaikka ne on kaksi eri asiaa)
Kun haluan piilottaa 111 kanavaa, mitkä ei minulla näy, kun minulla ei ole maksukanavia.
Niin näiden reilun yli sadan kanavan ei tarvitsisi tuossa järjestelyvalikossa näkyä ollenkaan.

Sitten tuossa näkymässä missä piilotetaan ja lukitaan kanavia, niin saa kyllä tehdä tämän täysin sokkona, kun kanavan nimet ovat niin hyttysen jätöksen kokoisella että ei niistä saa mitään selvää.

Ja aiheesta vielä toiseen: kun hakee keskusteluaiheita hakusanalla, miten saa ne uusimmasta keskustelusta vanhimpaan ? Nyt ne on aivan sekaisin. Kiva plarata 84 sivua ja monta sataa keskustelua löytääkseen haluamansa.

2 kommenttia

kyllä se onstuu,ainakin meillä.Menet asetuksiin,kilkkaat lapsilukon auki,sitten piilota tai jotain.SIIS TV.kautta dibipoksilla..Piilota haluamasi kanavat niinku mekin ontehty ja kun selaat DIBIBOXIN kautta kavavia niin piilottamasi ei varmasti näy...Uskoisin.
juu. Ei näy kun kanavia selaa digiboxilla , mutta näkyy siinä näytössä missä on tarkoitus järjestellä kanavia.
VAikka ensin menee piilottamaan/lukitsemaan kanavat ja sen jälkeen asetusvalikkoon missä on tarkoitus järjestellä kanavat, niin siellä on sotkemassa nämä yli sata piilotettua kanavaa.
Ilmankin on tarpeeksi monimutkaista ja hankalaa.

Tästä aiheesta on muutkin kirjoitelleet ja siitä että miten voi (ja jos/kun ei voi niin miksi ei) piilottaa kanavia ilman että niitä tarvitsisi lukita ? Pelkkä piilotus riittäisi, jos sekään toimisi

Osallistu keskusteluun