Vastattu

Kanavien tunnukset hävinneet viikonlopun aikana

  • 15 kesäkuu 2015
  • 9 kommenttia
  • 1543 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Tulinpa mökiltä eilen ja huomasin että kaikilta  peruskanavilta pois lukien Mtv3 HD ei näy kanavien logoa .On buutattu Pacea tehty modeemin ressutus sekä tehdaspalautus.Ei auta.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Kake1 17 kesäkuu 2015, 14:10

Tämä on viety korjaukseen ja pitäisi tulla pian kuntoon. Kiitos palautteesta! 🙂
Katso alkuperäinen viesti

9 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Varmistan nyt vielä, että tarkoititte nimenomaan tätä kanavan lähetyksen yläkulmassa olevaa logoa? En saanut tätä kyllä nyt toistettua. Kokeilin Pacella ja Netgem N7700 -digibokseilla. Kokeilin muutamaa antennin kautta tulevaa peruskanavaa, sekä muutamaa IPTV-kanavaa. Kaikilla oli tuo logo.

Olisiko teillä antaa esimerkkejä ja tarkempaa kuvausta? 🙂
Käyttäjätaso 1
Antennitalous,kuituyhteys,Pacen digiboxi.Esim. jos katson kanavaa 1:si niin aina kun kanavaa vaihtuu vasempaan alareunaan tulee kanavan logo sekä tiedot ohjelmasta.Nyt näkyy ainoastaan tv:n kuva ns.ylen logon paikalla..Ja tämä on nimenomaan ainakin omallakohdallani kanavat 1-13, kanava 14 (Hero) siinä on logo ja sitten 15-17 ei logoa. Kun mennään IP-kanaville niin Bonuskanava 510 on logo ja sitten tuleekin jo Yle HD 1,2 ei logoa Mtv3 Hd on logo,kanavat 515,517 ei logoa, kanava 524 Eurosport Hd ei logoa.Tämä ongelma on todellakin alkanut viikonloppuna koska ennen reissuunlähtöä perjantaina katoin kyseisiä kanavia ja logot näkyivät.
Käyttäjätaso 1
Haluaisin kyllä mielelläni tietää Elisan asiantuntijoilta että onko asia työn alla vai pitääkö tästä tehdä vikailmoitus?
Kunniamerkki +3
Tämä on viety korjaukseen ja pitäisi tulla pian kuntoon. Kiitos palautteesta! 🙂
Käyttäjätaso 1
Kiitokset korjaajille oli tullut yön aikana kuntoon.
Käyttäjätaso 1
Taisipa ilo olla ennenaikaista.Tultiin jussia viettämästä ja kuinka ollakkaan kanavien tunnukset taas hävinneet.Koittakaa nyt saada ne korjattua!!!
Käyttäjätaso 1
Edeleen vialla.Voisiko joku ystävällisesti kertoa Elisalta että missä vika niin ei tavi kirjotella jokapaikkaan ja ihmetellä missä mennään.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Välitetty tietoa tästä eteenpäin! 🙂
Käyttäjätaso 1
Toimi tänä aamuna kun tulin töistä oli tunnukset jälleen hävinneet.

Osallistu keskusteluun