Kysymys

Katsomo Formula 1 - 2015

  • 31 tammikuu 2015
  • 9 kommenttia
  • 3694 katselukerrat

  • Kommentaattori
  • 26 kommenttia
Onko tälle kaudelle tulossa Viihteeseen edellisvuosien kaltaista katsomo-soellusta? Hinta?

9 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Eipä taida tulla, vaan on tilattava joku maikkarin paketti joko Elisan tai maikkarin katsomon kautta.
Tietoa vai arvausta?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Tieto 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Jääpä sitten €lisalta nekin €urot saamatta... streamejä netti pullollaan.
No onneksi edes Katsomosta mahdollisuus saada pelkkä F1 kausi...menee vaan taas tietokoneen kanssa pelleilyksi mutta parempi sekin ku maksaa sellaisista kanavista joita ei tartte (eli jos ottais esim MTV3 paketin jossa F1).
Tämä ois kyllä loistava. Tuon pari vuotta sitten olleen 4e / kk voisi jopa maksaa. Jos tuo kokonainen kanavapaketti pitää ottaa, niin täytyy taas tyytyä netin striimeihin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Razur kirjoitti:
Tämä ois kyllä loistava. Tuon pari vuotta sitten olleen 4e / kk voisi jopa maksaa. Jos tuo kokonainen kanavapaketti pitää ottaa, niin täytyy taas tyytyä netin striimeihin.

BBC:llä on hyvä striimi monesta kisasta.
Käyttäjätaso 5
Itselle suurin kompastuskivi mtv total/ total sport kanavien suhteen viihteessä on se ettei silloin voi katsoa jälkilähetystä/tallentaa kisoja.

Onneksi sentään mtv:n oma f1 katsomo palvelu sisältää saman jälkilähetys ominaisuuden kuin elisankin edesmennyt palvelu.

Hyvänä puolena mainittakoon se että nyt sentään voin katsia kisat muuallakin kuin vain elisan digiboxin äärellä ja taatusti tuo silverlight *****ekkin toimii vakaammin ja nopeammin kuin pace.

Enään puuttuu mtv katsomon chromecast tuki niin saisi nuo f1 lähetykset myös tv ruudulle.
Mulla oli kauden 2014 Katsomo formulapaketti. Oli ihan hirveetä kuraa.

Noin 3 kisaa jäi käytännössä näkemättä, kun buuttailivat palvelinta. Jälkilähetystä (sitä tallennetta) piti odottaa joko yöllä katsottavaksi tai johonkin seuraavalle päivälle, koska näemmä "nauhoittavat" videonsa jostain Maxin kanavalta. Katsomolla on tallennus ja striimaus ulospäin samalla koneella, eli kun striimauskone pitää buutata, niin tallennus jökkää myös. Naurettavaa amaööritouhua.

Videokuva myös tökkii PC:llä katsottavana. Eikä vika ole tietokoneessa, vaan Katsomon värkeissä. Muistan selvästi, että kun kerran buuttasivat striimaavan koneen, niin sen jälkeen heti alussa videokuva oli todella sulavaa ja hyvä katsoa, mutta kohta kun katsojia alkoi tulla rasittamaan Katsomon palvelinta, se alkoi taas sen pienen nykimisen. Eikä se kuvanlaatukaan tosiaan ole kovin kummoinen. Todella laihaa seosta tuuppaavat.

Katsomon palvelulupaus "katso kun haluat" ei toteutunut formulan osalta. Eikä Katsomon puheista päätellen heillä ole aikomustakaan kehittää palveluaan millään tavalla. Mihinkään kyselyihin tai parannusehdotuksiin ei ole reagoitu sen enempää, kuin kyselemällä "buuttaistko koneen, tarkista nettiyhteys". Siellä ei siis ole asiakaspäässä ketään joka tietäisi mitään tekniikasta, tai kiinnostunut kehittämisestä.

Katsomon Formulapalvelu on pelkkää rahastusta. Itse en ottaisi edes ilmaiseksi. Tosin, jos saavat Chromecasti-tuen palveluunsa, niin sitten voi kokeilla uudestaan. Sitä ennen en aikaani tuhlaa tohon roskaan.

Eli vielä kertauksena, ihan rehellisenä kokemuksena kirjoitan. Vuosi sitten ihan mielelläni maksoin sen alle 100€ formuloista, mutta kokemus oli hirvittävä. Ei enää tommosta. Säästäkää rahanne ja mielipahanne.

Osallistu keskusteluun