Kysymys

Kazakstan - Suomi NYT PÄTKII!!!

  • 14 toukokuu 2012
  • 12 kommenttia
  • 2896 katselukerrat

Kun sain vihdiun omasta töllöstä 24/7-mm-lätkäkanavan toimimaan ei ottelut pätkinyt ollenkaan. Nyt ensimmäistä kertaa pätkii sekä SD että HD kanava. Mistäköhän tämä nyt johtuu? Kenelläkään muulla ongelmia juuri nyt tässä ottelussa?

12 kommenttia

Jaahas, boottasin Elisan boxin valikosta ja nyt ei kanavat näy ollenkaan. Boottauksen jälkeen lätkä näkyi edelleen pätkien mutta kun menin portaalin kautta kokeilemaan toimisko HD nyt paremmin niin ei näytä enää SD:tä eikä HD:ta. Kuvaruutu on musta. Kiitos Elisa!
Käyttäjätaso 5
Jos sinulla on Viihde ADSL, varmista ettet kuormita yhteyttä samanaikaisesti esimerkiksi lataamalla tietokoneella jotain. Kannattaa kokeilla tehdä kanavahaku uudelleen. Jos mustan kuvan mukana on jokin virhekoodi, näet niiden selitykset täältä ja voit listan perusteella myös kokeilla korjaustoimenpiteitä. Mikäli et vieläkään saa kuvaa näkymään kannattaa soittaa vikapalveluumme numeroon 050 960 600, niin vika voidaan tutkia tarkemmin.
Joo, nyt kyllä palaa päreet kokonaan...yhden matsin oon pystynyt katsomaan näiltä tilauskanavilta ja sit on vaan ollu pätkimistä pätkimisen perään jo päivätolkulla! Ku ei näy edes päivällä jolloin pitäs varmaan olla vähemmän trafiikkia linjoilla!!!
Mulla tulee teksti kanava ei saatavilla???? miks ei olenhan tilannut sen! ja minä tein kanavahaun uudelleen ja nyt ei löydä kanavia enää......ei voi olla totta!!!!!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Ja päivitkös salausavaimet sinisellä napilla viihde valikkoon menemällä?

Tehdasasetusten palautus sitten ja lopuksi kotvasen odottelun jälken tuo salausavainten päivitys.
- Tarkista kaikki käytössä olevat liitännät(varmista, että käytössä ei ole liian pitkää sähköjohtoa, koska tämä voi aiheuttaa häiriöitä Elisa Viihteen toiminnassa)

- Resetoi ja buuttaa kaikki laitteet(varmuuden vuoksi kannattaa buutata myös tiskikone, koska tämä voi aiheuttaa häiriöitä Elisa Viihteen toiminnassa)

- Varmista, ettei käytössä ole datasähkösovittimia(nämä ovat kaikkein pahimpia laitteita, joita ihminen on koskaan keksinyt. Kaikkein vaarallisimpia ovat Elisa Shopitin myymät datasähkösovittimet, koska juuri ne voivat aiheuttaa erittäin vakavia häiriöitä Elisa Viihteen toiminnassa)

- Joskus kuvan pätkimiseen voi auttaa myös se, että menet ulos ja juokset pihakuusen ympäri 12 kertaa. Ole tarkkana, ettet juokse 13 kertaa, koska tämä voi aiheuttaa häiriöitä Elisa Viihteen toiminnassa.
Mistähän sitä oikein maksaa? Kun saa katsella still-kuvia ja erilaisia sateenkaarenvärejä? Se ei auta, vaikka kuva näyttää että Suomen pelaajia on 10 kappaletta, kiekkoa en ole nähnyt missään skabassa. Miksi tälläistä tuotetta myydään, kun ei ole toivokaan että tätä voisi katsoa! Mä en ainakaan ole keskellä päivää kotona katsomassa kuvaa, silloinhan se toimii suht hyvin kun kukaan muu ei katso! Tulen pyytämään rahani takaisin, nyt on kyse periaatteesta!
Kanavat palautui normaalisti hetken odottelun jälkeen mutta tuo pätkiminen ja pixelöityminen on raivostuttavaa! Kaistan nopeudesta ei ole kyse, käytössä 100mb kuitu ja nopeudet on kohillaan. Aivan sama onko SD tai HD, kumpikin pätkii, SD ehkä hivenen vähemmän.. ehkä..
Käyttäjätaso 5
Kaikille vielä tiedoksi pientä tarkistuslistaa ja mikäli näillä ei lähde näkymään niin kannattaa tosiaan soitella vikapalveluun niin sieltä käsin voidaan vikaa tutkia vielä tarkemmin, vikapalvelun tavoitat numerosta 050 960 600, ja tässä se lista:

- Varmista ettet kuormita yhteyttä samanaikaisesti muilla laitteilla. (esimerkiksi lataamalla tietokoneella jotain)

- Olethan päivittänyt salausavaimet käymällä *-painikkeella Viihde-valikossa kanavan tilauksen jälkeen.

- Kanavahaku uudelleen.

- Varmista että digiboksin ja modeemin välillä oleva piuha on ehjä, tämä onnistuu esimerkiksi kokeilemalla tilalle tietokone-modeemi välillä olevaa piuhaa.

- Onhan puhelinjohto alle 2m pitkä, liian pitkä puhelinjohto saattaa aiheuttaa yhteyteen häiriöitä.

- Katsothan lähetystä varmasti oikealta kanavapaikalta mikäli kyseessä on Canal+ kanavapaketti(oikeat kanavapaikat löydät täältä).

- Mikäli vieläkään ei näy, tehdasasetusten palautus digiboksille.

Listalta varmasti jotain unohdin :smileyrolleyes: , mutta tässä pientä listaa asioista mitkä kannattaa tarkistaa.
Itse olen katsonut ottelut hieman jäljessä, riittää vaikka minuutinkin perässä.

Silloin ei ole pätkinyt.

Eli valitse nappula katso alusta ja hypi lähelle reaaliaikaa ja sitten katsomaan,

lähetyshän alkaa ainakin puolituntia ennen ottelua.

Ainoa mikä auttaa.

Jostain syystä suora lähetys pätkii, mutta tallenne toimii.
Joo, oli kyllä ongelmia tässäkin ottelussa. Eikö siellä Elisalla voitaisi jo ymmärtää, että ongelma ei ole laitteissa kotona, eikä myöskään asiakkaan kaistassa, vaan heidän omissa laitteissa/kaistassa? Palvelua on selvästikin ylimyyty. Pätkiminen pilaa kyllä MM-matsit totaalisesti.

Esim. Canal+ First HD toimi täysin normaalisti ennen MM-kisoja. Nyt kaikki IPTV-kanavat pätkii.
Pätki meilläkin kuukausitolkulla- kunnes hain elisa-shopista uuden haaraliittimen vanhan T-haaraliittimen tilalle.( Eikä maksanut mitään : )

Ei pätki enää ( paitsi poikkeuksellisesti juuri tuo suomi-kazakstan matsi !! )

Osallistu keskusteluun