Vastattu

Kritiikkiä laitteen Netbox N7700 käyttöliittymästä

 • 13 syyskuu 2015
 • 1 kommentti
 • 631 katselukerrat

Tässä on pari asiaa, jotka on minun mielestäni toteutettu huonosti. Voisi miettiä, kun laatii uusia päivityksiä:

1) Ymmärrän sen, ettei kaikista kanavista ole ohjelmatietoja saatavilla ohjelmaoppaaseen (GUIDE). Silti oppaasta pitäisi päästä suoraan katsomaan tällaistakin kanavaa. Nyt pitää joko
  a) selata ohjelmaoppaassa lähimmälle kanavalle, jonka ohjelma on tiedossa, siirtyä katsomaan tätä ja selata sieltä halutulle kanavalle tai
  b) painaa mieleen halutun kanavan numero, poistua ohjelmaoppaasta ja siirtyä numeron avulla halutulle kanavalle. (Selaaminenkin käy, jos ei oltu kovin kaukana.)

2) Yllätyksekseni MENU ei käytä vanhaa, hyvää välilehtisysteemiä, vaan sinänsä näyttävän näköista viuhkaa. Erohan näissä on se, että halutun välilehden voi valita suoraan. Viuhkaa pitää sen sijaan pyörittää YK-SI A-SEN-TO KER-RAL-LAAN. Se on hidasta, ja siinä pitää olla tarkkana, ettei haluttu asento mene ohitse. Minua tämä harmitti erityisesti siksi, että DNA:n kanavaongelman takia jouduin monta kertaa asentelemaan kanavia. Ensin viuhkaa piti pyörittää, kunnes tuli asennusosio vastaan. Sitten taas uusi viuhka, josta pyöritettiin esiin kanava-asiat. Näyttävyyttä käytettävyyden kustannuksella!
Ymmärrän kyllä, että käytännössä tarvitsee harvoin asennella, mutta esim. Netflixin käyttäjä joutuu selaamaan viuhkaa 7 askelta!
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattimies 14 syyskuu 2015, 17:47

 • Kiitos mainiosta palautteesta, välitän sen eteenpäin :)

  Ainakin ohjelmaoppaasta on tullut aiemmin myös samainen kehitysehdotus. Tarkemmin en osaa sanoa, onko tähän tulossa muutoksia.
 • Katso alkuperäinen viesti

  1 kommentti

  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Kiitos mainiosta palautteesta, välitän sen eteenpäin :)

  Ainakin ohjelmaoppaasta on tullut aiemmin myös samainen kehitysehdotus. Tarkemmin en osaa sanoa, onko tähän tulossa muutoksia.
 • Osallistu keskusteluun