Kyllä Elisan myyjät valehtelevat suoraan päin naamaa

  • 9 January 2020
  • 9 kommenttia
  • 926 katselukerrat

  • Tiedonhaluinen
  • 0 kommenttia

Minullekin myytiin Elisa viihde valehtelemalla. Menin Elisan SELLON myymälään irtisanomaan väkisin kaupanpäälle (puhelinliittymien) laitettua Elisa viihdettä, jota en ollut edes kokeillut.   SELLON myymälässä myyjä rupesi esittelemään “parempaa” Elisa viihdettä, johon vastasin, etten katso juurikaan televisiota ja meillä on chromecastit, joilla näen paremman kuvan, lisäksi minulla on tallentava digiboxi. Eli en tarvitse Elisa viihdettä mihinkään. Tällöin myyjä rupesi esittelemään, että Elisa viihteellä pystyy katsomaan vaikka mitä! Näytti suurenta näytöltä kaikenmaailman elokuvia ja sarjoja, en tunnistanut paremmin. “Unohti” kuitenkin kertoa, että kaikki maksaa erikseen. Eihän tällä näe edes 4-kanavaa jos ei ole Elisan nettiä. Yrityn perua sopimuksen, siinä tietenkään onnistumatta, kyseinen myyjä lähtenyt lomalle kolmeksi viikoksi, Elisan asiakaspalveluun jätin soittopyynnön, josta soitettiinkin, mutta ei voitu tehdä mitään. Nyt on jätetty soittopyyntä Elisa SELLON myymäläpäällikölle, odottelen soittoa, jota tuskin tulee. Kysyin myymäläpäällikkö paikalle kun kävin myymälässä, mutta pyyntö ei noteerattu! Sitten parin päivän päästä minulle tuli sähköposti: Tervetuloa Elisa Viihde-sovelluksen ja Aition käyttäjäksi. Aitio? Viestissä sanottiin, että tilaukseen kuuluu myös Aitio. Mieheni koitti kyseistä palvelua, se pyysi pin-koodin, joka annettiin. No sieltä tuli esiin joitakin ohjelmia, mutta seuraavana päivänä tuli tilausvahvistus Aitiosta, jossa kerrottiin ensimmäisen kuukauden olevan ilmainen, mutta sen jälkeen maksaa 9,90/kk. Taas näimme kuinka vanhusta huijataan!  Ja tuolla “digiboxilla” ei tee mitään tämän 24 kk jälkeen.

En tiedä menikö tämä oikeaan paikkaan, kun tämäkin on niin omituinen.


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

9 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Moro @Tride ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Ikävä kuulla tapahtuneesta ja että noin sekavaksi vielä on tuo jälkipyykki mennyt :tired_face:  Jos lisäilet profiiliisi asiakasnumeron niin päästään tarkistamaan tilanteen käsittelyä paremmin ja varmistamaan että luvattu soitto tulee? Ehdottomasti tuo pitää selvittää jos ja kun on myyntitilanteessa tullut epäselvyyttä ja muutenkin näemmä mennyt asiat vähän sillain kuten ei pitäisi!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Mikäli päätät/joudut jäämään viihteen käyttäjäksi niin sen nelosen saa näkymään normaalisti antennin kautta liittämällä antennijohdon digiboksiin, jota ei mitä ilmeisemmin nyt ole käytössä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Ota varauksella Elisan myyjiä. Yritettiin minullekin myydä taloyhtiön laajakaistan tilalle normaalihintaista tuplakaistaa. Oli kyllä joku vika, mutta koska muille naapureille ei ole soitettu asiasta ja olen kysellyt, niin taisi vain olla innokas myyjä. Tiedä jos vaikka joku lankeaa…

Mutta jos joku lankeaa tuohon yritykseen, niin en minä ainakaan, soitin heti Realiaan. Realian isännöitisijä sanoi että talosopparit voimassa parisen vuotta kerrallaan ja uusitaan.

Jos olisin erehtynyt vaihtamaan kalliimpaan, niin vaatisin kaupan purkua ja edellisen tuotteen palauttamista käyttöön. Sinun tapauksessa lienee parasta lopettaa koko Viihde.

Nyt soi Sub Zero Project - PSYchopath (Radio Edit).

Käyttäjätaso 3

Elisan tytäryhtiön myyjät ovat valehdelleet asiakkaille!

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006376837.html

 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Mä en ihmettelis yhtään sana myyjä kertoo jo kaiken. Kyseisen henkilön on tarkoitus vain

myydä eikä mikään muu. Jotkut vaan ei välitä miten myy, koska tulot tulee varmaan pitkälti

myynnin mukaan ja kuka ei isompaa tilipussia haluais? :rolling_eyes:

 

Itse sanon aina joka kysymykseen mitä kysyvät onko sitä ja tätä jo niin on on ja saa olla rauhassa näin kaupoissa missä myyntitykit keskellä käytävää. Jos tarvitsen jotain osaan kyllä itse sitten

kysellä mistä saisin ja mihin hintaan.

Käyttäjätaso 2

Asiakaspalveluchat on kyllä näillä moraalinsa kadottaneilla erivärisillä operaattoreilla harhaanjohtavasti nimetty kun senkin tarkoitus on myydä. Ei taida olla yhtään sellaista asiakasrajapinnassa toimivaa työntekijää jonka ei oleteta jokaisen kontaktin kohdalla saada myydyksi jotain?

Muistan sen ajan kun oli HPY:n myymälät joissa saattoi hoitaa asioitaan ilman että tuli lomaosake/verkostomarkkinointiureatuksen fiilistä. 

 

Edit // Sanavalintaa viilattu -Patomiäs

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Asiakaspalveluchat on kyllä näillä moraalinsa kadottaneilla erivärisillä operaattoreilla harhaanjohtavasti nimetty kun senkin tarkoitus on myydä. Ei taida olla yhtään sellaista asiakasrajapinnassa toimivaa työntekijää jonka ei oleteta jokaisen kontaktin kohdalla saada myydyksi jotain?

Muistan sen ajan kun oli HPY:n myymälät joissa saattoi hoitaa asioitaan ilman että tuli lomaosake/verkostomarkkinointiureatuksen fiilistä. 

Elisan chatissa monesti myydään tietoturvaa minulle.

DNA:n chatissa olimme irtisanomassa mokkulaa 13,90 → 16,90, niin meille myytiin 21M → 50M 9,90 24 kk. Oli määräaikainen niin emme ottaneet ja Elisalta sama ilman ja hinta toistaiseksi. Valitettavasti Elisan yhteys on käyttöpaikassa hidastunut ajan kanssa, joten harkitsemme muuttoa. Annoimme kuitenkin Elisalle tilaisuuden korjata tilanne ja seuraamme tilannetta.

DNA:n chatissa minulle ei myyty koskaan mitään muuta kuin sopimuksen jatkoa huippuhintaan.

Nyt soi Nexone - Hold On (Radio Edit).

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Elisan markkinointistrategiat periytyvät kyllä HPY:n ajoilta. Jo silloin HPY:n myymälässä saatettiin mainostaa mm. ”Saako teille kytkeä 109-kaukopuhelusopimuksen, se ei maksa mitään?”

Niin, itse sopimuksen kytkentä ei maksa, mutta sen jälkeen maksoit markkinoiden kalleimpia kaukopuhelumaksuja! Kaukopuheluiden hintoja asiakkaalle ei tietenkään kerrottu, ellei asiakas ymmärtänyt niistä itse kysyä.

Niin on. Ja toiset raukat kun ei tiedä paremmin

 

http://www.elisanet.fi/whoopee/