LAPSILUKKO

  • 15 huhtikuu 2016
  • 2 kommenttia
  • 218 katselukerrat

Onko muilla onkelmia tuon käytössä kun MInulla????? V...u se piilottaa monet kanavat välillä kun on ollut virta pois..Eikä meinaa avautua s.......na millään..Elisn asiakas"palvelija" sanoi" Jos te ootte vahingossa..." EN oo viime päivityksen jälkeenKIN oon palauttanu tehdasasetukset,,ym.ym..
Muuten tuon viime"päiviityksen" (lue MUOKKAUKSEN) myötä meni niinku (kirosana editoitu pois) ,,aika paaaaljon,
mm.Kun katsoo jotain kanavaa,painasee ok.n.yläpuolelta katsoen ohjelman sisältöä ja - aikajanaa niiiin
Textin lukeminen vaati suorastaan MONOKKELIN,,Kun taas oikealla ylhäällä kellonaika,,TOSI ISOLLA
Muutakin,,Miks v...u ana kun jhku on käsi ja silmä tottunut niin jonkun pipipään pitää mennä
"päivittämään" ????

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ikävä kuulla jos päivitys ei ole miellyttänyt täysin sinua. Todella harvoin näin isoja päivityksiä tehdään kylläkään käyttöliittymään. Kerroit sinulla katoavan joitakin kanavia välillä kun virrat on olleet pois niin voitko kertoa esimerkkikanavia ihan numerollisesti mistä puhutaan ja onko kanava pois kokonaan listalta vai pelkästää näkyy mustana? Joissakin antennitalouksissa digiboksi voi teoriassa tuota tehdä jos antennisignaali ei ole ideaali
IITOS,,eI Kanavat katoa,,VAAN lapsilukko piilottaa kanavia ihan "huvikseen",myös aikuisten ohjelmat vaikka oon laittanu lapsilukon Vain alle 7v..JA sen lukon avaamisessa ongelmia..
Katoppa ite jotain kanavaa ElisViheen kautta ja pain OK.n yläpuolleista npukkaa nähdäksesi ohjrlman tiedot,ja aikajanan..Et voi olla wrimieltä kanssani,että uusi muokkaus teki vaikeuksia käyttöön..
Muutkin ärsyttää

Osallistu keskusteluun