Vastattu

LIV kanava ei näy (Viihde ilman laajakaistaa, DNA kaapeliverkossa)

  • 26 helmikuu 2014
  • 3 kommenttia
  • 4376 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
Terve vaan kaikille!

Ilmoitusluontoisena asiana jälleen, että DNA lähettää salattuna ainakin LIV kanavaa heidän omassa kaapeliverkossaan. Tämä aiheuttaa ongelmaa Viihde ilman laajakaistaa asiakkaille sen, että LIV kanavaa ei löydy kanavahaulla, eikä kanavaa voi katsoa muutenkaan. Eli Viihde ilman laajakaistaa digiboksi ei löydä näytä kanavia, siinä syy. Alunperin ongelma ilmennyt tammikuun alussa ja siitä keskusteltu https:///t5/Elisa-Viihde-Yleinen-keskustelu/TV5-ja-Liv-ei-n%C3%A4y/m-p/335703/highlight/true#M31779, tuolloin ongelma koski myös TV5 kanavaa. Nyt ongelmasta on jätetty vikailmoitus DNA:lle, muuttavat salaukset oikein kunhan vain ehtivät.

DNA:n kanavien salaukset löytyvät myös netistä: http://dvb.welho.fi

Esimerkkinä Lohjan alue: http://dvb.welho.fi/cable_loh1.php

LIV kavavan kohdalla Lohjan alueella salausbitti (eli scrambled) on 1 kun pitäisi olla 0.

Ongelma koskettaa siis ihmisiä, ketkä ovat DNA:n kaapeliverkon vaikutusalueella. Mikäli sinulla on vastaavia ongelmia, mutta et ole DNA:n kaapeliverkossa, kannattaa olla yhteydessä kaapeliverkon omistavaan yhtiöön. Mikäli taas asut antennitaloudessa, vastaavia asioita hoitaa antennipuolella Digita http://www.digita.fi

Ongelma ei siis liity varsinaisesti Elisa Viihde palveluun, mutta turhien yhteydenottojen välttämiseksi asiasta ajattelin tännekin ilmoittaa, koska itsellä ongelma ilmenee Elisa Viihde ilman laajakaistaa digiboksin (Netgem N7700) kanssa.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Scarpia 26 helmikuu 2014, 12:29

Hyvä tiedonanto, merkkailen tämän oman vastaukseni ratkaisuksi niin on hakukin kunnossa!
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Hyvä tiedonanto, merkkailen tämän oman vastaukseni ratkaisuksi niin on hakukin kunnossa!
Käyttäjätaso 5
LIV löytyy taas salaamattomana kuten kuuluu.
Käyttäjätaso 1
Taas ilmeisesti sama vika päällä: poissa pelistä ainakin Fox ja Liv. Vikaria laitettu dnalle, että muuttaisivat salatut salaamattomiksi.

Osallistu keskusteluun