Vastattu

Loppuiko Pacen tukeminen 15.3.2018?

  • 16 maaliskuu 2018
  • 5 kommenttia
  • 282 katselukerrat

Yhtäkkiä en näe eilisaviihteeseen kirjauduttuani Eurosport-kanavaa, mutta ohjelma näkyi vielä Pacella.
Kuitenkin kun yritn mennä digiboksilla Elisaviihteeseen, ilmoitti että boksi on vanhentunut. EN siis pääse enää sinne, vaan joutuisin katselemaan tallennukset tietokoneella/tabletilla tai kännykällä.
En haluaisi luopua Pacesta siksi, että haluan edelleen tallentaa Eurosportia!
Mikä avjuksi?
Onkohan lopulta kyse vain siitä, että 15.3. Eilan kaapelinettiyhteydessä (Kuopion suunnalla) oli isompikin vika ja nyt korjatessa siellä meni lapsi pesuveden mukana?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sakarialanne 16 maaliskuu 2018, 07:57

Pacen toiminnallisuudet on lopultakin ajettu alas 15.3.2018, ei siis liittynyt eilisen vikatilanteeseen.
Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Pacen toiminnallisuudet on lopultakin ajettu alas 15.3.2018, ei siis liittynyt eilisen vikatilanteeseen.
Keksiikö joku miten vois tallentaa Eurosportia? Tuo "arkistointi" uudemmilla digibokseilla on naurettavaa. Näkee muutaman ohjelman... ja muistaakseni vasta kun useita päiviä on kulunut.
Tässä näyttää olevan kyse Eurosoportin häikäilemättömästä taktiikasta myydä EurosportPlayeriä. Esimerkiksi monen täörrkeän urheilutapahtuman aikoihin lähettää vuosikymmenten takaisia olympiakoosteita. Niinikään ilmaisten streamien saanti on vaikeutunut viimeisin vuoden sisällä. Toki vedonlyöntisivustoilla on oma osuutensa asiassa. Vaikka tuo player onkin suht edullinen,b oikotoin sitä ihan periaatteellisista syistä!
Onko siis taas hankittava oma tallentava digiboksi? 😠
Kun nyt siis tuo Pace tulee tavallaan turhaksi ja minulla on jo N7800, miten saan kerrotuksi NETISSÄ /!!) että vaihtavat tilalle N7800:n boksini Mac-osoitteen. En rupea roikkumaan puhelimessa tuntikausia.
On tämä nyt törkeää, kun leikitään Chat -roboteilla, kun samaan aikaan tällaiset operaatiot voitaisiin - IHAN OIKEASTI - tehdä täysin automaattisiksi!
Mulla oli eilen juuri sama juttu.
Menin netissä chat-asiakaspalveluun ja annoin siellä N7800 MAC-numeron ja sain viihteen käyttöön tuon uuden boksin kautta.
Minäkin olisin pitänyt käytössä mielummin tuon Pace boksin juuri tuon EuraSportin tallennuksen takia, myös kaukosäädin siinä oli parempi.
Eikä tuosta Pacen käytön loppumisesta tullut minulle mitään ilmoitusta, huonoa asiakaspalvelua Elisalta!

Osallistu keskusteluun