Kysymys

Lue ennen uuden aiheen aloittamista: Säännöt kehitysehdotusten kirjoittamiseen

  • 22 maaliskuu 2010
  • 0 kommenttia
  • 2972 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
  • Entinen elisalainen
  • 7949 kommenttia
Jotta kehitysehdotuksia olisi helpompi seurata ja hakea, ehdotukset tulee jatkossa jättää seuraavien sääntöjen mukaisesti. Vasten sääntöjä kirjatut kehitysehdotukset tullaan poistamaan tai laittamaan lukkoon ilman erillistä ilmoitusta.

1) Älä ehdota useita ominaisuuksia samassa kehitysehdotuksessa, vaan tee jokaiselle ehdotuksellesi oma aihe / aloita uusi viestiketju. Ennen uuden ehdotuksen lisäämistä on toivottavaa käyttää Palstan hakutoimintoa (http://palsta.elisa.fi/index.php?action=search) ja varmistaa, ettei toivomaasi ominaisuutta ole jo aiemmin ehdotettu. Jos on, tuo oma halukkuutesi esiin ko. viestiketjussa, älä aloita tällöin uutta aihetta.

2) Pyri kirjoittamaan aiheen otsikko mahdollisimman kuvaavasti ja ytimekkäästi niin, että jo viestiketjun otsikosta selviää mistä kehitysehdotuksessa on kysymys.

3) Pyri kirjoittamaan kehitysehdotuksen kuvaus selkeästi niin, että kuvauksesta on helppo päätellä mitä halutaan ja mihin, koska Viihde-palvelun käyttämiseen on tarjolla useita käyttöliittymiä (web, mobiili, digiboksi, vimpain).

Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun