Kysymys

Lyhyitä häiriöitä Eurosport HD:n tallenteissa

  • 20 tammikuu 2014
  • 11 kommenttia
  • 4066 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
  • OmaYhteisön luottojäsen
  • 1168 kommenttia
Eurosport HD:n tallenteissa on esiintynyt viime aikoina lyhytkestoisia häiriöitä, joiden aikana kuva menee mustaksi ja vähän sen jälkeen äänetkin katoavat. Vähän myöhemmin kuva ja ääni palaavat. Vika on tallenteissa, koska häiriö ilmenee aina samassa kohdassa, jos tallennetta kelaa taaksepäin.

Esimerkkitapaus:
Ma 20.01.2014 klo 04:00 (programid=1150032)

Häiriö ilmenee esimerkiksi välillä 00:14:38 - 00:14:53.

11 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Noh, huomannut vastaavaa kyllä suorassakin lähetyksessä, eli uskoisin että ei vikaa tallenteissa vaan itse lähetyksessä.

Siis mulla adsl, n8100 boksi ja iptv:n kautta siis kanava. Ja siis australian avoimet lähetyksissä ainakin, nyt muista onko ollut muissakin.
Käyttäjätaso 6
Tallenne tosiaan suora kopio siitä live lähetyksestä, jos ongelma on tallenteessa, niin meillä on yleensä vara-tallenne. Tällä pystymme korjaamaan ongelman, mutta näissä tapauksissa vara-tallenteessakin on sama katkos.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Onko tietoa, mistä häiriö aiheutuu?

En ole viime aikoina seurannut Eurosportilta muuta kuin tenniksen Australian avoimia, joten en tiedä, ilmeneekö sama häiriö muissa lähetyksissä. Jos ei, niin sitten vika saattaa johtua "häiriöstä kansainvälisessä kuvayhteydessä". Jos samaa tapahtuu kaikissa Eurosport HD:n lähetyksissä, silloin vika lienee Elisan vastaanottamassa signaalissa.
Käyttäjätaso 6
Tänään tuossa oli ollut ilmeisesti taas pieniä katkoksia, tekniikka oli antanut tunnin verran pyöriä Djokovicin pelin aikoihin lähetystä ja silloin ei ollut ongelmia tullut. Toinen Elisalainen oli ottelua katsonut ennen testejä ja pari mustaa katkosta oli tullut. Liekkö jotain aussien mainoksia joita ei haluta näyttää?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Ei ne nyt mitään mainoskatkoksia ole...

Kesken pelin muutamasta sekunnista johonkin 10 sekunttii taas tänään oli kun juurikin Djokovic ottelua katsoin.

Näitä katkoja tuli useita kappeleita hyvinkin epäsäännölisesti, ja siis aivan kesken pelitapahtumien.

Iptv kanavat ja hd tallenteet toimivat aivan normaalisti muuten, ei siis mitään palvelin kapasiteetti ongelmaa taikka oman adsl linjan tukkoisuutta ole ollut.

En ole nyt katsonut muita eurosport hd:n lähetyksiä mutta koitan tänään illalla jotain seurata jos ilmenee muissakin ohjelmissa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Eurosportin live-lähetyksessä oli tänään lyhyitä kuvakatkoksia. Luulisin , että vika on siellä Eurosportin päässä.
Käyttäjätaso 2
Itse huomasin tätä mustaa ruutua Snookeria seuratessa viime viikolla, toistui sen verran useesti, että vaihdoin SD puolelle ja siellä ei tätä ilmennyt kertaakaan... ADSL puolella tämä.
kasa kirjoitti:
Itse huomasin tätä mustaa ruutua Snookeria seuratessa viime viikolla, toistui sen verran useesti, että vaihdoin SD puolelle ja siellä ei tätä ilmennyt kertaakaan... ADSL puolella tämä.

Kiitokset tarkentavasta tiedosta, että koskettaa vain HD-kanavaa, ei SD:tä. Tutkitaan lisää, jos löytyisi aiheuttajaa ja jos sille voitaisiin jotain jopa tehdä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Sanoisin että ongelma hävinnyt, en ainakaan eilen ja tänään päivällä ole huomannut ongelmaa.

Edit:

Ja liian aikaisessa olin. nyt n 14:52 tuli taas tämä pätkäisy, ja ehdin katsoa vianselvitys-tv-signaali kohdasta tuleeko dataa kokoajan sisään katkon aikana. Samaan tahtiin paketteja eli n.900-100 pakettia per laskurin päivitys eli olisko sekunnissa, kuin siis silloin kun kuva näkyy ongelmitta. Tästä päättelisin että ei oman yhteyden kanssa olisi ongelmaa, vaan joko, elisan taikka eurosportin päässä lähetysongelma.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Tänään pätki Eusport HD suora miesten syökysyn aikana. Telkkari mustana ja mykkänä 😞
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Taas pätki suora lähetys miesten super g:n aikana. Kaksi noin kymmenen sekunnin jaksoa mustaa ja hiljaista.

Onneksi modeemi buuttasi itse itsensä vain kaksi kertaa eilen.

Urheilunautintoa parhaimmillaan :smileyangry:

Osallistu keskusteluun