Kysymys

Maksukanavat ei näy Viihteessä

  • 28 toukokuu 2014
  • 3 kommenttia
  • 1502 katselukerrat

Hei,

Uusin viihde liitymän ja sain uuden pace digipoksin. Aiemmassa harmaassa boxissa näkyi maksukanat. Nyt en saa näkyviin vaikka näkyy elisa viihde valikossa - maksukanavat - nykyiset maksukanavat - mtv total.
Maksukanava paikalla tulee ilmoitus, ei ole tilattu. Sininen painike ei vaikuttanut asiaan. Kuvaa ei voi näyttää,yritä hetkenpäästä uudelleen. Laite käynnistetty uudelleen. Tehdasasetukset palautettu. Kanavia haettu oikeesta paikasta. Laite kaapelissa + kaapelimodeemi (tornimallinen). Sain myös elisashopitissa käydessäni tietää, että pace poksit on..sanonko mistä ja lupasivat mustan netgem boksin. Kuitenkin sain soiton muutaman päivän odotuksen jälkeen,että mustaa boksia ei saa. Että näin meillä 🙂. Kiitokset etukäteen,kun avaatte maksukanavani.

3 kommenttia

Eilen tuli minulle uusi digiboxi ja entinen ppo viihde laajakaista muuttui elisa viihteeksi. Ennen minulla oli c more filmi paketti ja käsittääkseni sen olisi pitänyt jatkua automaattisesti. Mutta eipäs näin käynytkään. Soitin omagurulle ja motkottelin muitakin ongelmia. Vastaus näkymättömiin maksukanaviin oli ettei heillä näkynyt tilausta maksukanaviin!? Noh, ilmeisesti saan tehdä uuden tilauksen ja seurata ettei laskulla ole tuplalaskutuksia. :smileyundecided:
Asia selvisi soittamalla asiakaspalveluun. Boottailtiin ja painettiin kaukosäätimen näppäimiä. Sekä annoin mac osoitteen.
Nyt näkyy maksukanavat 🙂.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hei karvinen!

Hyvä, että sait toimimaan kanavat! :)

mustaherukka: laitan sinulle yksityisviestiä asiasta, niin selvitellään tilanne!

Osallistu keskusteluun