Kysymys

Maksullisen paketin kanavat näkyy ja ei näy

  • 15 syyskuu 2020
  • 4 kommenttia
  • 118 katselukerrat

Joku ongelma kanavapaketissa, muuten näkyy kaikki peruskanavat mutta esim. Discoveryn kanavat päättävät ihan itse näkyvätkö vai ei. Ongelmaa ollut joku pari viikkoa. Joskus alkaa näkyä kun antaa olla kanavavalinnan päällä eli ensin mustaa ruutua ja sitten ilmestyy kuvakin jossain vaiheessa. Kanavalistauksen ollessa vasemmassa reunassa, näiden kanavien kohdalla on tulevissa ohjelmissa harmaa ruutu, ei tulevan ohjelman logoa tms. Mitään muutoksia en itse ole tehnyt. Boxi on palautettu tehdasasetuksiin, kanavat haettu uudelleen jne. Harvinaisen ärsyttävä ongelma kun kohdistuu nimenomaan lisämaksullisiin kanaviin. Sama ongelma on kyllä myös esimerkiksi History-kanavalla joka näkyy ilmaiseksikin. “Suomikanavat” toimivat normaalisti.


4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @Kettu66 ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) No on kyllä aika kettumainen ongelma :/ Ootko koittanut myös palautella reitittimen tehdasasetuksille? Mikäli siitäkään ei apuja niin lisäiletkö profiiliisi vielä asiakasnumeron niin vilkastaas näkyykö täältä käsin mitään ongelmia :) 

Moro @Kettu66 ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) No on kyllä aika kettumainen ongelma :/ Ootko koittanut myös palautella reitittimen tehdasasetuksille? Mikäli siitäkään ei apuja niin lisäiletkö profiiliisi vielä asiakasnumeron niin vilkastaas näkyykö täältä käsin mitään ongelmia :) 

No joo, nyt ei toimi sitten mikään että näin. Modeemi punaisella, ainoa mikä tapahtui niin pakotti vaihtamaan salasanan. 

Asiakasnumero lisätty.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Ilmeisesti olit jo toista kautta yhteydessä tuon modeemin tiimoilta? Sen mitä tsekkasin niin voi hyvinkin olla että siinä on jo syy tuohon ongelmaan

Osallistu keskusteluun