Kysymys

Massamuistin käyttäminen bufferoimiseen IPTV:ssä

  • 6 lokakuu 2009
  • 10 kommenttia
  • 2740 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
  • Entinen elisalainen
  • 7949 kommenttia
https://groner.wippiespace.com/evfr/ ' TARGET='_blank siirretty kehitysehdotus. Kehitysehdotuksella ääniä EVFR:ssä: 2

2009/08/29 (13:48) lisännyt käyttäjä groner
Jos tilausvideot/tallenteet pätkivät esim. huonon linjan tai kaistan riittämättömyyden vuoksi, käyttäjä voisi hätävarana laittaa USB-kovalevylle/tikulle bufferoimisen käyttöön.

10 kommenttia

Kannatetaan jyrkästi - ja nimen omaan bufferi eikä niin että streamaus jää katsomisen jälkeen kuluttamaan digiboksissa kiinni olevan massamuistin vapaata kapasiteettia ja siitä pääsee eroon vain manuaalisesti tai alustamalla USB muistin.

Esim USB muistiin voisi automaattisesti syntyä kansio "For Buffering" ja hienoa olisi jos käyttäjä voisi valita montako % vapaasta kapasiteetista voidaan tähän käyttää. Jos buffering data voidaan poistaa automaattisesti USB massamuistilta ei % toimintoa välttämättä tarvita.
Kannatan.
kannatetaan, tosin vielä parempi olisi, että boxissa itsessään olisi sen verran muistia, että pystyisi sen bufferoinnin hoitamaan ilman ulkoista usb:tä.

kannatetaan, tosin vielä parempi olisi, että boxissa itsessään olisi sen verran muistia, että pystyisi sen bufferoinnin hoitamaan ilman ulkoista usb:tä.


Oishan se mutta sitä ei ihan softan kirjoittamisella tehdä 🙂
Onko tälle tapahtunut mitään?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Erinomainen ehdotus, kannatan. En tiedä, mikä mahtaa olla keskimääräisen tilausvideon koko, mutta hatusta arvailen 2 tunnin HD-leffalle jotain 8-10 gigaa. Puolenkin gigan bufferi takaisi 5-10 minuuttia etukäteispuskurointia, ja tepsisi näihin pikkukatkeamisiin.

Jos linjan laatu on auttamattoman huono (eli jatkuvasti alle 13 Mbit/s), ei isokaan bufferi välttämättä auttaisi, ellei sitten halua odotella minuuttikaupalla ennen kuin katselu edes alkaa.
Käyttäjätaso 1
Kannatetaan ehdottomasti, loistava ehdotus. Itselläkin ajoittaista pätkimistä ja voisi auttaa asiaan.
+++
Ja sanotaan nyt vielä, että kannatetaan. Vähentyisi varmasti valittamisen määrä, ainakin pätkimisen osalta.
Kannatan.

Osallistu keskusteluun