Vastattu

Mestarien liiga

  • 22 elokuu 2013
  • 6 kommenttia
  • 2834 katselukerrat

Mistä parhaalla hinnalla vai onko ainut vaihtoehto MTV3 Total 25:- / kk. Mites MTVSport - onko mukana mestarien liiga, joka taas kerran se tasan ainut, joka kiinnostaa ja johon ehkä joskus aika riittää? Kummalista miten huonosti eri kanavapakettien sisältö on kerrottu!
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Mic 22 elokuu 2013, 13:40

Mestareiden liiga kuuluu sekä sport että total pakettiin.
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Mestareiden liiga kuuluu sekä sport että total pakettiin.
OK ja tämä taitaa olla se ainut tarjoaja? Oliko niin, että Sport on pikkasen halvempi. Onko näissä mukana UEFE pelit? Onko tietoo? Kiitos avusta!
Käyttäjätaso 1
Jos meinasit UEFA Europa Leagueta se näkyy nelosen puolella.Joo sport paketti on vitosen halvempi.
Jep UEFApa tietysti. Eli jotta noi näkee pitäisi ostaa Nelonen Pro, voi hyvä tavaton miten vaikeata ja kallista on futiksen seuraaminen meillä? Mites Canal+ - ei huippufutistako?
Käyttäjätaso 3
No eipä tuo jääkiekonkaan seuraaminen helpoksi ole tehty. Jos haluaa nähdä Liigan (Nelonen Pro + Extra), NHL:n ja KHL:n (Viasat Sport) ja Leijonien pelit (MTV3 Max Sport), niin huhjeijaa sanon minä! Ehkä just ja just alle satasella selviäsi, joten eihän tässä ole mitään rotia!
Järkyttävää kerta kaikkiaan, mulle parikymppiä kuussa on aivan rajalla, että enää viitsin vaivautua, kun en ehdi kuitenkaan katsoa kuin muutaman pelin. Etteikö noita voisi edes hieman keskittää lajeittain? Jokainen kanava ostelee oikeuksia miten sattuu ja pärjäävät kilpailussa. Asiakkaat aivan sivuosassa!

Osallistu keskusteluun