Kysymys

miksi elisaviihteen kautta vaihtamani langattoman tunnus ja salasana eivät vaihdu??!?!?!!?!?

  • 21 syyskuu 2014
  • 3 kommenttia
  • 1716 katselukerrat

alkaa palaa jo käämit tämän pelleillyn kans, miten hyvin homma toimi PPO:lla ja nyt kun siirryttiin teille niin voi herranjumala mitä hommaa.....on taas 10miljoonan systeemit vedetty jollain amatöörikoodareilla...

mutta asiaan, eli miksi omaelisa kautti vaihtamani hieno wlan tunnukseni ei vaihdu ja salasana mukana???

edelleen könöttää elisakoti wlan tunnuksena(tämänkin muuttuin kun jouduin vaihtaan jo boxia kolmannen kerran kaikkien aiempien hajotessa mysteerisesti ja koitin aluksi resetoida muutamaan kertaan modeemia kun ei ruvennu yhteyspelaan ja parasta(naurettavinta?) olin kun joka viihdemodeemi toimi eri portista.....mitvit?! oikeesti?

eka modeemi lähti toimiin hienosti LAN1:stä sen jälkeen joutunu kokeileen aina et missä portissa se uusi modeemi alkaa jutteleen ja herääpi henkiin....ei ymmärrys välillä riitä...joten kuitenkin taas asiaan, eli jos joku osais kertoa miksi ei homma toimi ja ************** en soita mihinkään omagurulle(säälittää kyllä vanhusten puolesta jo nyt kun riistetään viimesetkin eurot tämmösellä tukipuhelinpalvelulla...)

kiitos vastauksesta jo etukäteen(sarkasmia..)

3 kommenttia

Kaikissa modeemimalleissa ei ole tuota Oma Elisan etähallintaa.

Mikä on  modeemisi malli?

Yksi syy siihen, ettei etähallinta toimi voi olla se, että uusin modeemisi olisi jäänyt linkittämättä Oma Elisaan vaihdon yhteydessä.
modeemin malli Kotiboksi ADSL A2100N. modeemia itsessään ei ole vaihdettu, musta viihdeboxi kylläkin jo kahteen kertaan.

niin ja tosiaan mistä nään ton boxin nykyisen wlan salasanan, se tässä nyt on se suurin ongelma kun ei tunnu löytyvän mistään valikosta??(karkas jo ajatus ongelmasta kun pistää päässä kierrokset käyntiin tämä touhu)

en saa nääs tota tablettia kiinni wlaniin ilman et tiedän ton tunnuksen(ja ei ole se modeemin alla oleva enään kun toi modeemi resetoitu tehdasasetuksille koittaessani saada sitä toimimaan uuden viihdemodeemin kanssa.)
Resetoi modeemi uudestaan resetreiästä.

Silloin sen pitäisi  hakea hetken kuluttua Oma Elisassa annetun tunnuksen ja salasanan.

Tuossa modeemissa on ainakin vanhemmassa ohjelmistoversiossa ollut sellainen vika, että paikallishallinnasta tehty resetointi muutti wlanin tunnuksen tuntemattomaksi.

Osallistu keskusteluun