Kysymys

Miksi en voi lähettää sähköpostia kenellekään? En saa palvelua millään tavalla!

  • 25 elokuu 2014
  • 2 kommenttia
  • 652 katselukerrat

Elisa;

Nimeni on... [tästä poistettu viestin lähettäjän yhteystiedot]

Olemme puolisoni kanssa oleet asiakkaitanne jo pitkään; hän on myös osakkeen omistajanne.

Asiakkuus on sopimus; te tuotatte palvelun, me maksamme laskut; molemmat osapuolet hyötyvät tasapuolisesti.

Seuraava laskuni lankeaa huomiselle päivälle. En aio sitä maksaa, koska ette ole keynneet tuottamaan lupaamaanne palvelua kunnolla viimeisen kuukauden aikana, monista avunpyynnöistä huolimatta ja korjausyrityksistä huolimatta.

Palvelunne ei toimi. Olemme kaapeliverkossa ja Elisa Viihteessä; se ei ole meitä viihdyttänyt moneen viikkoon. Muutimme tänne etelä Hervantaan kesäkuussa; kuukauden palvelunne toimi pääsääntöisesti hyvin; siitä lähetien ei joko lainkaan tai vain pätkien.

Olemme kotoa toimivia pien yrittäjiä, jtoen moitteeton nettiyhtyes on meille elintärkeä. Olen sopinut kansaivälisiä Skype puheluja, joita en usein voi ottaa vastaan, koska netti ei toimi.

Elisa Viihde paketti ei viihdytä, koska se ei toimi tai toimii vain ensimmäisen puolituntia ja sitten katkeaa.

Olemme käyneet Sammonkadun ”palvelupisteessänne” ja saaneet odottaa usein pitkään saadaksemme ystävällistä, mutta täysin toimimatonta neuvoa. Olen soittanut Elisa vikaan useamman kerran ja saanut jälleen ystävällistä palvelua, kunhan olen odottanut tarpeeksi pitkään. He ovat asentaneet päivityksiä, olen resetoinut ja kytkenyt linjat uudelleen, mikään ei ole auttanut, toistaiseksi.

En maksa nykyistä laskuani ennen kuin korjaatte oman souutenne sopimuksestamme. Mielelläni pysymme asiakkainanne, kunhan täytätte oman osuutenne spoimuksestamme, ja mahdollisimman pian.

Puhelinnumeroni on [Poistettu yhteystiedot]

Odotan pikaista vastausta ja toimintaa korjaamaan sietämättömän tilanteen.

Lauri

Tulen kopioimaan version tästä viestistä tiedotuvälineille ja sosiaaliseen mediaan jollen saa vastausta ja toimintaa välittömästi.

EDIT: Poistettu yhteystiedot viestistä / Spaideri

2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Ei ehkä kannattais ihan noin paljoa informaatiota jakaa täällä internetin ihmeellisessä maailmassa itsestään.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • kiitoksia viestistäsi ja tervetuloa Palstalle. Siivosin aloitusviestistäsi yhteystiedot pois, niitä ei tosiaan ole hyvä pitää kaiken kansan nähtävillä. Laitan sinulle yksityisviestiä aiheen tiimoilta, niin saadaan katsottua homma kuntoon.
  • Osallistu keskusteluun