Kysymys

Miksi sub kanavan ohjelmatiedot on pois viihteen ohjelmatiedoista.

  • 2 tammikuu 2015
  • 9 kommenttia
  • 1163 katselukerrat

sub ohjelmatiedot ???

9 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Näkyy ainakin elisaviihde.fi:ssä
Tänään näkyy mutta ei huomisen jälkeen..........
ja sen jälkeen pätkii ja häviää...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
No näinpä muuten onkin. Tosin SUB ei ole ainut ongelmaton kanava

Avan ohjelmatarjontaa tänään:
21:00 Avatar (12)
21:00 Avatar (12)
21:00 Adam (7)
22:55 Tähdet kertovat
23:55 Tähdet kertovat

Livin ohjelmatarjontaa tänään:
00:45 Asiaa seksistä (S)
00:50 Asiaa seksistä (S)

Jospa Elisa selittäisi nyt vaikka tämän Avan ohjelma-ajan muutoksen. Alkuperäistä tuotantofirmalta tullutta EPG-tietoa ei saa mennä käpistelemään (vaikka kaikkea muuta saa ronkkia mielin määrin). Antamienne selitysten perusteella maikkari on muuttanut Avatar ohjelma-ajan klo 21:00 --> klo 21:00 ja näyttää samaan aikaan myös Adamin.

En todellakaan usko, että jollain AVA- tai LIV-kanavalla tehtäisiin viimehetken ohjelmamuutoksia. Tuo viimetippa selitys voi olla totta vain maailman katastrofeissa tai live sportiissa, joita tuskin noilla kanavilla näytetään.
Turha sub kanava mutta periaatteessa pitäis näkyä.
Arska kirjoitti:
En todellakaan usko, että jollain AVA- tai LIV-kanavalla tehtäisiin viimehetken ohjelmamuutoksia. Tuo viimetippa selitys voi olla totta vain maailman katastrofeissa tai live sportiissa, joita tuskin noilla kanavilla näytetään.

Tuo EPG-päivittyminen on, niinkuin moneen kertaan jo todettu, automatisoitu ja näkymä elää sen mukaan, minkälaista dataa kanava meille päin syöttää. Sitä en osaa sanoa, että mikä on ensimmäinen versio EPG-datasta, joka otetaan vastaan, ts. kuinka tuoretta/vanhaa tietoa siinä jo alunperin on.

Sopivasti esim. Googlella hakemalla löytyy kyllä vihjeitä/faktoja siitä, että AVA on aikonut esittää Adam -elokuvan tuon Avatarin paikalla, tänään klo 21 mutta se onkin siirretty esitettäväksi MTV3-kanavalle 4.1 klo 13 alkaen.
Niin oliko tässä nyt joku ratkaisu tai selitys, miksi ne subin ohjelmatiedot ei näy täällä viihteen netissä, kun sitä tässä alunperin kai kysyttiin? (Vai oliko vastattu vaan tuohon ava jne ongelmaa, kun kanavat vaihtelee myöhemmin omia ohjelmiaan, jolle ei varmaan elisaviihde mitään voi.) Veemäistä, kun ohjelmoi aina viikon tallennukset eteenpäin, mutta sitten yksi kanava jää ohjelmoimatta, kun ei pysty. Ja eihän sitä sitten enää myöhemmin muista. Vai onko siinäkin kyse tuosta hienosta epg-kirjainyhdistelmästä? Ja jos on, voisiko subia siitä infota. Luulisi hoitavan kuntoon. 
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Pari viikkoa sitten näissä oli hieman ongelmaa, mutta nyt pitäisi olla kunnossa taas 🙂
Käyttäjätaso 1
Paljon muutakin pitäisi. Pitäisiköhän tuo ratkaistu, merkintä laittaa vasta, kun ongelma on oikeasti korjattu?

Osallistu keskusteluun