Kysymys

Millaisia kanavia sinä haluaisit katsoa Elisa Viihteen kautta?

  • 29 syyskuu 2010
  • 45 kommenttia
  • 1594 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
  • Entinen elisalainen
  • 7949 kommenttia
Haluamme tarjota Elisa Viihteen asiakkaille kanavia, joista asiakkaamme ovat aidosti kiinnostuneita. Sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa ja kertoa oma mielipiteesi. Kerro meille pe 8.10.2010 mennessä millaisia kanavia juuri sinä haluaisit katsoa.

Voit kertoa genreittäin (esim. moottoriurheilua, uutisia, lasten kanavia, elokuvia, tosi-tv:tä, extremeä, kokkiohjelmia, matkailua, aikuisviihdettä jne.), kanavittain (esim. National Geographic (Wild) HD , ESPN America HD, Poker Channel, alkuperäiskieliset yleiskanavat, SkyNews, FashionTV, Penthouse jne.) tai nimetä millaista sisältöä ylipäätään olisit halukas katsomaan.

45 kommenttia

Käyttäjätaso 1
ESPN America HD
Discovery Chanel. Tästä voisin jopa maksaakin, mikäli saisi ostettua yksittäisiä kanavia parilla eurolla. Myöksin joku kanava mistä näkisi NFL matseja olisi mucho bueno..
Viasatin urheilukanavat kiinnostaisivat, Sport, Hockey, Golf, Sport HD

Eurosport 2 HD kiinnostaisi.

Nelonen Sport Pro kiinnostaisi.
lastenohjelmia ja eläinohjelmia
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Hyvä ja edullinen MIX-paketti ja kanavat aika pitkälti nuo Cable Open viikonlopun mukaisia, mitä tuolla yleinen keskustelu -osiossa kertoilin joku päivä sittenTiedä sitten kaipaamaan jäämisestä, mutta jos nuo tulisi aina, niin seuraavia kanavia voisi silloin tällöin katsella:
Discoveryt (ilman travel & livingiä) + National Geografhic + Animal Planet + Viasat History + BBC HD
Mieluusti HD:nä, jos olisi.

Joskus joku leffakanava, mutta se ei ole kovin tärkeä.
Käyttäjätaso 1

Hyvä ja edullinen MIX-paketti ja kanavat aika pitkälti nuo Cable Open viikonlopun mukaisia, mitä tuolla yleinen keskustelu -osiossa kertoilin joku päivä sitten

Tollainen MIX-paketti olisi takuuvarma tilaus omalla kohdalla.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Suomitv HD olisi ihan kiva.
IPTV-openin aikaan vakuutuin ertyisesti AnimalPlanet HD:n ja National Geographic HD:n tarjonnasta. Jalkapallo, erityisesti enpanjan liiga, mestareidenliiga sekä isot kansainväliset turnaukset(mm,em) ovat saaneet tunnelmallisen kisakatsomon aikaan.
Itse kaipaisin kanavia ostettavaksi yksitellen. Paketeissa on aina paljon sellaisia kanavia jotka eivät kiinnosta. Itseäni tällä hetkellä kiinnostaisi lähinnä Animal planet HD ja National geographic, ja jos noi olisi yksittäisinä saatavana, ottaisin ne. Yksittäisinä saisi juuri haluamsat kanavat, turha maksaa kanavista joita ei koskaan katso, niinkuin nyt paketeilla kävisi.
Nelonen HD olisi kiva ja mahdollisuus katsoa kaikkia kanavia IPTV:n kautta eli myös YLE ja MTV3 sekä Nelonen.
Ruotsin TV6. !!

Se on jo saatavana monissa ruotsi-tv kanavapaketeissa esim.
Jaakonsaarella (JNT) ja Turussa (Turun Kaapelitelevisio) ja myös
Maxivisionissa joka lähettää IPTV-tekniikalla. Ei siis pitäisi olla vaikea tehdä
lähetysdiiliä kanavaomistajan kanssa (joka omistaa myös esim. Ruotsin TV3).
Tässähän oli toiveille tilaa myös haaveiden puolelta joten 😉 Jenkkien "normaalikanavia" kuten ABC, CBS, FOX, CW, NBC...Tätä listaa voisi jatkaa. Olisi oikeasti siistiä saada kanavia, joita muilla ei ole. Näkisi useita sarjoja nopeammalla tahdilla ja muutenkin näiden saaminen Suomessa televisioon on hitusen mahdonta.
Discovery, History, NBC, PBS, Comedy Central, Scifi, VH1 ja truTV nyt ainakin.
ESPN America HD
Lisäksi olisi hyvä olla olemassa joku mix-paketti esim. 10 kanavaa, jotka katsoja saa itse määrittää.
HD-kanavia lisää valikoimaan.
Toivoisin yksittäisiä kanavien tilaamista ja mahdollisuutta olla sitoutumatta pitkiin tilausjaksoihin. Kuukausi kerrallaan 3-5 /kk hinnalla kuulostaisi ehdoilta, joilla kanavia tulisi tilattua.
MTV Base ja HD:tä ja ruotsin kanavia lisää. S-kanavapaketista urheilukanavien tilalle mahdollisuus valita jotain muuta tilalle. Jokin kanavapaketti saisi sisältyä jo tuohon 39 kk maksuun. Esim. tuo s-paketti.
Kanavavalikoima on tällaisenakin jo varsin laaja ja monipuolinen. Enemmän kaipaan valinnan vapautta en mitään megalomaanista pakkosyöttö-pakettia vaan että voisin vapaasti valita mitä kanavia haluan ja kuinka monta. Ymmärrän toki että Canal+ ja TV 1000-kanavat myydään köntässä mutta muiden suhteen olisi hienoa koostaa itse mieleisensä nippu.
Syfy HD olisi aika mahtava kanava, harmi vaan ettei taida olla oikeen Euroopassa tarjolla kanavaa, Briteillä on oma versionsa josta tulee vanhoja sarjoja, Jenkkilän kanava tarjoaa uudet & hyvät sarjat.
Suomenkielisiä HD-kanavia Nelonen HD ja Suomi TV HD. Lisäksi Nelonen sport pro olisi kovajuttu.

Haluamme tarjota Elisa Viihteen asiakkaille kanavia, joista asiakkaamme ovat aidosti kiinnostuneita. Sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa ja kertoa oma mielipiteesi. Kerro meille pe 8.10.2010 mennessä millaisia kanavia juuri sinä haluaisit katsoa.

Voit kertoa genreittäin (esim. moottoriurheilua, uutisia, lasten kanavia, elokuvia, tosi-tv:tä, extremeä, kokkiohjelmia, matkailua, aikuisviihdettä jne.), kanavittain (esim. National Geographic (Wild) HD , ESPN America HD, Poker Channel, alkuperäiskieliset yleiskanavat, SkyNews, FashionTV, Penthouse jne.) tai nimetä millaista sisältöä ylipäätään olisit halukas katsomaan.


Oikeastaan en haluaisi katsoa ollenkaan kanavia vaan sarjojen jaksoja, kausia ja elokuvia HD:nä niin kuin oikeastaan teen nytkin normaalikanavien osalta Elisa Viihteen tallennusominaisuuden avulla.

Tämä tarkoittaisi käytännössä sitä, että tallennuksen pitäisi onnistua kaikilta tilaamiltani kanavilta tai että sarjojen jaksoja, kausia ja elokuvia voisi tilata / tallentaa myöhempää katselua varten.

Tälläisiä kanavia, joiden sarjat kiinnostaisivat HD:nä olisivat ainakin HBO, Showtime, AMC, SyFy, ABC, Fox, NBC jne. mutta ilman tallennusominaisuutta niistä ei oikeastaan ole varsinaisesti mitään hyötyä, koskapa jo nyt on tuo television katselu muuttunut itsellä siihen, että ohjelmat ja elokuvat katsotaan silloin kun halutaan -- ei istumalla varta vasten television ääreen odottamaan.
Käyttäjätaso 1
Kiinalaiset kanavat, niistäkin osa on jopa ilmaisia.

Ja Sci Fi Channel:lle ääni myös täältä (taitaa nykyään olla nimeltään Syfy mutta sama juttu kuitenkin). Monet uudet scifi-sarjat tulevat tuonne ensimmäisenä, joten ei tarvitsisi odotella vuosia ennenkuin MTV3/Nelonen ne ostavat.
SyFy ja enemmän HD-kanavia jenkkilästä olisi mahtavaa, mutta tuskin mahdollista.

Tärkeämpää kuitenkin tallennusmahdollisuus nykyisiin ja että saisi räätälöidä oman kanavapaketin, ei mitään pakkopullaa. Turhasta on harvinaisen ikävä maksaa.
Ei kanavapaketteja, vaan yksittäisiä kanavia ilman pitkiä minimitilausjaksoja. Tällöin voisi poimia urheilun helmet, kun ne ovat nyt niin moneen pakettiin ja kanavaan silputtuna, ja jokainen pitäisi tilata 6-12kk määräajoilla.
ESPN America HD ehdottomasti!

Myös Eurosport 2 HD kiinnostaisi, jos sieltä tulee "oikeaa" natiiviHD-kuvaa.
Joku jo aiemmin totesi, että Viasatin sporttikanavat. Ne ovat tällä hetkellä ainakin itselleni paras paketti. Toisaalta kiinnostaa myös discoveryt, Viasat History, jne, jne.

Moneen otteeseen ehdotettu yksittäisten kanavien tilaushan olisi toki varsin nannaa, kunhan niiden hinta pidetään järkevällä tasolla. Se, mikä on järkevä taso lienee mahdotonta sanoa. Aina joku valittaa siitä että on liian kallis ja aina jollain on "liikaa ylimääräistä" että tilaa vaan perstuntumalla kasan kanavia.

Myöskin esitetty yksittäisen leffan / sarjan / ohjelman tilaamisen mahdollisuus olisi suhteellisen hyvä ratkaisu.

//OT
Onko tästä nyt pääteltävissä, että urheilukanavien oikeuksienhaltijat alkavat vastaamaan huutoon? Vai oletettiinko Elisalla jotain muuta vastausryöppyä? 😉

Osallistu keskusteluun