Vastattu

Mitä tapahtui National Geographic:lle: Ei egp-tietoja, ei tallennusta

  • 7 joulukuu 2019
  • 4 kommenttia
  • 444 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
  • Satunnainen osallistuja
  • 14 kommenttia

Tänään ei sitten onnistunut tallennus National Geographic-kanavalta. Mikään ei auttanut. Iptv HD -kanavan kohdalla ei näy mitään ohjelmatietoja egp:ssä, joten rec:n painallus aiheuttaa vain ilmoituksen, ettei tallentaa voi puuttuvien ohjelmatietojen takia. Sd-kanavan kohdalla egp:ssä tai ohjelmaa katsottaessa reg:n painallus ei aiheuta mitään reaktiota. Myöskään mikään tallennus ei ole käynnistynyt. Mistään ei myöskään löydy tietoa, että Nat Geo olisi poistunut tallennettavien kanavien joukosta. Ai niin, ja: Nat Geographic:lle ei näy egp:ssä enää Play-painiketta (tästäkään ei löydy tietoa, että olisi poistunut Playn valikoimasta).

Mistä on kyse?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi irritus 7 joulukuu 2019, 22:54

Vika vaikuttaa olevan Elisaa syvemmällä, myös muiden operaattoreiden kaapeli-tv:stä ja Digitan antennilähetyksestä puuttuvat National Geographic:in ohjelmatiedot lauantailta.

Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Vika vaikuttaa olevan Elisaa syvemmällä, myös muiden operaattoreiden kaapeli-tv:stä ja Digitan antennilähetyksestä puuttuvat National Geographic:in ohjelmatiedot lauantailta.

Käyttäjätaso 1

Ohjelmatietoja National Geographic:lle löytyy https://www.iltalehti.fi/telkku/tv-ohjelmat/2019-12-08/dokumentit/tulevat  Pitääköhän paikkansa nämä tiedot lähetyksistä?   Tallennuksen puuttuminen  harmittaa, jos tulee saman aikaisesti Historylta katsottavaa :-(

Käyttäjätaso 1

Hei, kiitos vastauksesta irritus ja kommentista ek477. Tässä on mielestäni ilmeinen puute Viihteen toiminnassa: tallennusta ei saa käyntiin, jos egp-tietoja ei ole, vaikka ohjelma pyörii sekä hd:na että sd:nä (eli tallennettavaa streamiä on). Lisäksi huomio, jota en tarpeeksi korostanut: egp-tiedot olivat sd -kanavan kohdalla kyllä ok, mutta kuten sanoin, sieltäkään ei tallennus käynnistynyt.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Jo 1970-luvulla sai Philipsin N1500-videonauhurin, jossa oli ajastettu nauhoitus.

Vielä 2010-luvullakaan Elisa Viihteessä ei ole ajastettuja tallennuksia.

Tätä voi pohtia, ellei pää räjähdä mielettömyyksiä miettiessä.

Eikä tästä ole vielä kuukauttakaan, kun @PirtaPaula kyseli ajastettujen tallennusten perään.

Osallistu keskusteluun