Kiinnitetty keskustelu

Mitä tehdä ensimmäisenä ja ennen keskustelun aloittamista, jos Viihteen digiboksin toimivuuden kanssa on ongelmia?

  • 10 tammikuu 2018
  • 0 kommenttia
  • 6134 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3

Kun Viihteen kanssa on ongelmia, tee ensin nämä toimenpiteet järjestyksessä:

1. Tarkista että digiboksi on suoraan verkkojohdolla (RJ45) kiinni modeemissa, modeemin porttia 4 tulee välttää, portit 1-3 ok. Tarkista myös, että antennikaapeli on kytketty kunnolla. Langatonta yhteyttä voi toki käyttää jos verkkojohdon vetäminen ei ole mahdollista. Katso myös langattoman verkon toimivuuteen vaikuttavat asiat täältä, josta löytyy ratkaisut useimpiin langattoman verkon murheisiin.

2. Sammuta digiboksi ja modeemi. Kytke modeemiin virrat, ja resetoi se painamalla "reset"-nappia 20 sekuntia. Katso että laite väläyttää valoja resetin merkiksi.

3. Kun nettiyhteys taas toimii, ota digiboksista virtapiuha irti, ja samalla kun kytket sen takaisin kiinni, pidä virtanappia pohjassa kunnes virtavalo alkaa vilkkua. Tämä pakottaa digiboksin hakemaan päivityksiä.

4. Kun kuva palautuu normaaliksi, mene Menu > Asetukset > Asetukset > Lisäasetukset. Tee tuolta ensin sisäisen muistin alustus ja tämän perään tehdasasetusten palautus.

5. Kokeile toimiiko nyt kunnolla.

Jos ei, avaa keskustelu tälle alueelle ja autamme ongelman ratkomisessa. Kerro viestissäsi, että olet kokeillut jo nämä toimenpiteet niin emme turhaan käytä aikaa ja ehdota näiden tekemistä uudelleen. :)
 

f998548d-4e4b-496c-bd68-46d2de89ea63.jpg


Katso myös Yleisiä häiriölähteitä, joita ei heti tule ajatelleeksi.


Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.