Vastattu

Mitäs tää meinaa - "Palvelun käyttäminen edellyttää, että Elisa Viihde digiboksi on kytketty Internetiin"

  • 14 huhtikuu 2019
  • 3 kommenttia
  • 764 katselukerrat

Tallenteet toimivat netissä...MUTTA kun koita katsoa TV kautta tulee ilmoitus että "Palvelun käyttäminen edellyttää, että Elisa Viihde digiboksi on kytketty internettiin"
elisen illalla alkoi tämä.. Olen modeemin ZyXEL sammutellut moneen kertaan.....samoin ton mustan laatikon joka tevee alla.....johdot ovat kiinni :)

Netissä tallenteet näkyy tvssä EI
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Jarmo_P 14 huhtikuu 2019, 15:12

Ainakin itsellä, kun olen viimeaikoina sammutellut reititintäni yöksi/käyttämättömäksi ajaksi, niin usein tarvitsee mennä digiboksin verkkoasetuksiin ja yhdistää wifillä käsin. On kai mahdollisesti IP vaihtunut tai jotakin muuta. Tämä on myös Zyxel ja vanhempi sellainen VMG3326-D20A. Minulla ei siis ole kaapelia reitittimen ja N7800 boksin välillä.Tämä on tosin helppo tehdä ja sujuu noin puolessa minuutissa. Olisiko sitten digiboksin viimeisimmällä päivityksellä mitään tekemistä asian kanssa?
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Ainakin itsellä, kun olen viimeaikoina sammutellut reititintäni yöksi/käyttämättömäksi ajaksi, niin usein tarvitsee mennä digiboksin verkkoasetuksiin ja yhdistää wifillä käsin. On kai mahdollisesti IP vaihtunut tai jotakin muuta. Tämä on myös Zyxel ja vanhempi sellainen VMG3326-D20A. Minulla ei siis ole kaapelia reitittimen ja N7800 boksin välillä.

Tämä on tosin helppo tehdä ja sujuu noin puolessa minuutissa. Olisiko sitten digiboksin viimeisimmällä päivityksellä mitään tekemistä asian kanssa?
Kiitos vastauksesta

menin N7700 digiboksin asetuksiin ja vika löytyi helposi sieltä...... ja kuppi kahvia ja mietintä mysyy auttoi :)
mutta kiitos vastauksesta jotenkin se autoi..ymmärtämään
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Hienoa että näillä eväillä selvittiin! Ja usein sitä itsekin on aika kädetön ongelmien edessä ja alkaa ajatella jotenkin liian monimutkaisesti asioita. Taidanpa itsekin hakea kupin kahvia ☕️

Osallistu keskusteluun