Kysymys

Miten voin käyttää leffalippuja Elisa Viihteen nettivuokraamossa?

  • 8 September 2014
  • 2 kommenttia
  • 2555 katselukerrat

  • Tiedonhaluinen
  • 0 kommenttia
Mulle on nyt lisäilty useankin ihmisen toimesta leffalippuja. Mistään ei vaan löydy ohjetta, miten niitä käytetään nettivuokraamossa? Ei ole siis telkkaria, ja sen olen sanonut jokaiselle, kenen kanssa niistä olen sopinut.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19
Nuo ilmaiset leffaliput näet vain Elisan digiboksilla ja voit sen avulla vuokrata ilmaiseksi elokuvan Viihteen vuokraamosta (http://elisaviihde.fi/etvrecorder/vod.sl).

Nuo ilmaisliput eivät toimi Elisan online vuokraamossa (https://online.elisaviihde.fi/).

Eli jos sinulla ei ole telkkaria, niin jokin näyttö (tietsikan HD-näyttö esimerkiksi) sinulla pitäisi olla kuitenkin kiinnitettynä hdmi:llä elisan digiboksiin. Digiboksilla sitten viihdevalikkoon ja sieltä vuokraamoon. Vuokrattaessa valikosta se kysyy, että haluatko käyttää ilmaislippusi nyt.

EDIT: Kannattaa tosiaan varmistaa, että ilmaisleffaliput ovat online puolelle, jos ei ole telkkaria tai muuten ne tietokoneella tulee katseltua. Mahdollista tuonnekin puolelle ne saada. Kuten seuraavassa Jaksuun vastauksessa näkee.
Käyttäjätaso 6
Tarkistin asiakkuutesi ja edelliset liput oli tosiaan laitettu digiboksin puolelle. Tänään on kuitenkin laitettu nuo liput tuonne onlinen puolelle noin kello 9.30 aikaan. Liput ovat voimassa 3kk ajan.