Kysymys

MM-lätkä pätkii perrrrrr

  • 4 toukokuu 2012
  • 26 kommenttia
  • 2744 katselukerrat

Nyt menee hermot, kun ostettu mm-lätkä pätkii koko ajan.

:smileyangry:

Sama muilla??

26 kommenttia

Täällä pätkii. Enemmän katsottiin "huoni signaali - IPTV-signaalia ei löydy" -tekstiä kuin Suomen peliä. Kas kummaa kun ei USA-Ranska tai Saksa-Italia pätkinyt. EI VOI olla vika siinä kuuluisassa puhelinjohdossa.
Sama vika. Oli pakko katsoa peli ava:n puolelta. Nyt ruotsi-norja matsi vieressä auki ja minuutin välein pätkii. En ymmärrä missä pilvilinnoissa näiden suunnittelijat aina elää kun koskaan ei toimi.

Se niistä Antzan selostuksista tulevissa peleissä..
Koittakaa auttaako jos laittaa ethernet kaapelin modeemissa LAN-4 porttiin. Itsellä tuntuisi ainakin jonkun verran auttavan
Sama täällä... :(

Eilinen Suomi-Valkovenäjä pätki koko ajan. Asun Vantaalla 01450 postinumeroalueella ja meillä on Canal+ total

Canal+total toiminut hienosti siihen asti kunnes MM-kisat alko...kyllä pännii.. edelleen pätkii ja pahasti..
Täällä kans pätkii, ei kyllä kannata tällaisesta *****sta maksaa, rahat takas ja ottelut katsoa muualta.
Itsellä viihde kaapeli kans ja tilasin jo viime viikon alussa tuon mm-kiekko 24/7:n eikä kanavilta näkynyt ennen perjantaita yhtään mitään vaikka olis kyl pitäny ainakin ohjelmatietojen mukaan, perjantaina digiboxi vielä löyti kyseiset kanavat mutta toimivuus oli hieman ns. nihkeähköä (huonoa signaalia valitti ja välillä myös "kanava ei saatavilla" tekstiäkin vilautteli) päivällä olin asiakaspalvelun ja teknisentuen kanssa yhteyksissä about 5 tunnin ajan eikä vikaa löytynyt. Perjantain ja lauantain välisenä yönä vihdoin ja viimein digiboxi löyti kyseiset kanavat ja toimikin vielä vallan mainiosti kunnes taas tänään lauantaina about 17.30 aikoihin kanavat hävisivät mystisesti taas eikä niitä löydy vaikka kuinka koittaa hakea kanavia uudelleen... ja siis joka ikinen muu kanava toimii aivan moitteettomasti. Kaikki vielä just sopivasti jumiin kun asiakaspalvelu kerenny menemään jo kiinni... Ainoa peli minkä olen nähnyt on tänään klo 15.00 tullut sveitsi-kazakhstan... Ellei viime yönä tulleita uusintoja eilisistä peleistä lasketa... Huoh!
Sama homma täälläkin. Jos ongelma ei poistu, jää Elisa ilman maksuaan.
Sama täällä, pistin jo Elisalle vähän viestiä asiasta. Eiköhän sieltä tule vastaukseksi ne perus tarkasta kaapelit jne. shaisset.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Hömelö kirjoitti:
Sama täällä, pistin jo Elisalle vähän viestiä asiasta. Eiköhän sieltä tule vastaukseksi ne perus tarkasta kaapelit jne. shaisset.

Joo teidän puhelinpiuhat ym. kaapelit eivät ole Suomi-peli laatusia.

Niiden läpi kulkee hyvin vain Sahalin-Timbuktu tason pelien bitit, mutta ei laadukkampi bittivirta Suomen peleistä.

Vai onkohan se näin :smileyshocked: :smileyhuh: Vaan uskon Elisan tietävän OIKEAN vastauksen.
Pätkii pätkii ja niin pätkii kaikki muutkin kanavat!  Ainoa, joka ei vielä pätki on Elisan laskutus!
Pätkii pätkii, niin HD kuin tavallinenkin kanava. Tosin tällä kertaa ei ole edes Suomen peli kyseessä, vaan Elisan purkkalangat eivät kestä edes Sveitsi - Valko-Venäjä pelin tuomaa tohinaa täällä Oulussa.
Ihan mielenkiinnosta, minkä pitusia kaapeleita ihmisillä on käytössä kun pätkimistä tapahtuu? Itellä vissiinkin 5 metrin puhelinpiuha ja 10 metrin verkkopiuha digiboxista modeemiin.
Puhelinpiuha on noin 1m, verkkokaapeli onkin sitten käytännön pakosta reilusti pidempi.

Ja samaiseen asiaan liittyen, mitä tuota Digiboksin Vianselvitys -> TV-Signaali osiota olen seurannut, niin CC Erroreita ilmestyy aina pätkinnän yhteydessä. ~9 aina joka pätkimisen myötä.
Mulla pätkii myös nuo canalin lätkäkanavat. Sekä normi, että HD. Kaikki muut IPTV kanavat pelittää kyllä. Joskus esiintyi Eurosport HD:llä vastaavaa pätkimistä, mutta siitä pääsin eroon pienellä kikkailulla. Nyt ei tunnu auttavan edes kikkailut. 😞
Käyttäjätaso 4
Reklamaatiot kehiin. Maksetaan toimivasta palvelusta. Tekniseen tukeen yhteyttä ja pyytäkää korjaamaan sekä hyvityksiä maksuista.
Seurailin eilen illalla boksista tuota DSL line diagnostics osiota, josta pisti silmään Upstreamin NoiseMarginin tipahtaminen nollaan pätkimisen yhteydessä. Eli jostain tunkee linjalle häiriötä, aiheuttaen ongelmia lähtyksiin.

Vielä kun jostain saisi selville noiden häiriöiden aiheuttajan...
itellähän ei edelleenkään digiboxi edes löydä kyseisiä katsomo mm-kiekko 24/7 kanavia, tallenteita pystyy kyllä katsomaan silloin tällöin (sekään ei aina onnistu kun ilmottaa että pitäis suorittaa kanavahaku kattoakseen EHT-pelejä asetuksista mutta ongelmahan piileekin siinä ettei kanavahakukaan auta vaikka kuinka monta kertaa sahaa läpi) mutta jos koittaa kääntää ihan livekanavalle niin näkyy pelkkä musta ruutu...
lisätäkseni vielä että lähestulkoon kaikkea mahdollista on koitettu, tehdasasetusten palauttamista menu valikon kautta, tehdas asetusten palauttamista irroittamalla boxi kokonaan virrasta, odottelemalla muutama minuutti, laittamalla uudelleen virtapiuha kiinni ja näppäilemällä koodi kaukosäätimellä jonka pitäisi kuulema palauttaa boxi aivan täysin sellaiseen kuntoon mitä se on suoraan tehtaalta tullessa eli aivan täysin nolliin 😃 ei vaan mikään tunnu auttavan, salausavaimet päivittyy ihan normaalisti joka kerta kun tähtinäppäimellä viihde valikkoon painaa. mutta silti kanavat kun laittaa uudelleen hakuun niin ei vaan siltikään löydä mm-kiekkoja... kaikki muut kanavat näkyy täydellisesti joidenka kuuluukin näkyä, netti toimii moitteettomasti kuten näkyy -> http://www.speedtest.net/result/1938714010.png
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
kapoh kirjoitti:
...

tehdas asetusten palauttamista irroittamalla boxi kokonaan virrasta, odottelemalla muutama minuutti, laittamalla uudelleen virtapiuha kiinni ja näppäilemällä koodi kaukosäätimellä jonka pitäisi kuulema palauttaa boxi aivan täysin sellaiseen kuntoon mitä se on suoraan tehtaalta tullessa eli aivan täysin nolliin 😃 ei vaan mikään tunnu auttavan, salausavaimet päivittyy ihan normaalisti joka kerta kun tähtinäppäimellä viihde valikkoon painaa. mutta silti kanavat kun laittaa uudelleen hakuun niin ei vaan siltikään löydä mm-kiekkoja... kaikki muut kanavat näkyy täydellisesti joidenka kuuluukin näkyä, netti toimii moitteettomasti kuten näkyy -> http://www.speedtest.net/result/1938714010.png

Yksinkertaisin ja varmempi tapa on mennä Menulla valikkoon ja sieltä valita tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen boksi hakee kanavat uudestaan.

Tämän jälkeen kotvanen odottelua ja sinisellä napilla Viihde valikkoon odotellen siellä aikanasa, että päivittää salausavaimet.
kapoh kirjoitti:
lisätäkseni vielä että lähestulkoon kaikkea mahdollista on koitettu, tehdasasetusten palauttamista menu valikon kautta,

koitettu on. ei vaan kanavia löydy.
Ja siis korjatakseni vielä tilannetta sen verran että muutaman kerran boxi on kyllä löytänyt kyseiset kanavat ja ne on toiminutkin aivan moitteettomasti hetken, kunnes taas vähän ajan (tunnin tai ehkäpä vasta 12 tunnin) päästä tulee telkun alareunaan ilmoitus "huono signaali". Koittaa jotain muuta kanavaa niin toimii aivan hyvin, ja kun koittaa mennä takaisin mm-kiekko 24/7 kanavalle (sd tai hd ei väliä) niin tulee telkkuun ilmoitus "kanava ei saatavilla". Tämän jälkeen kun koittaa kanavahaulla hakea kavat uudelleen niin ei enää löydä kyseisiä 24/7 kanavia.
Kokeilin juuri taktiikkaa että tilasin viihde palveluvalikon kautta canal+ total paketin niin siltikään ei boxi löydä noita mm-kiekko 24/7 kanavia. kaikki muut canal+ kanavat kyllä näkyy... Paitsi juuri se (mm-kiekko 24/7) jonka takia kyseisen paketin ylipäänsä tilasin...
Jepu täälläkin pätkii, varsinkin hd mutta myös sd :((((
Elisa on mennyt myymään pakettejaan yli palvelinten ja kaistan kapasiteettien ja nyt sitten aina mitä enemmän innokkaita katsojia sitä enemmän pätkii.

Ei muuta kun huomenna kuluttaja-asiamiehelle kaikki joukolla yhteyttä ja hyvityksenä kaikille rahat takaisin.
Mihin voi kirjallisesti reklamoida tästä mm-lätkä palvelusta? En millään löydä tälläistä osoitetta. Elisalle soittaminen tai vikailmoituksen jättäminen ei auta mitään. En näe mitään muuta vaihtoehtoa kuin reklamoida tuotteesta joka ei ole sen mukainen kun sen on ostohetkellä voinut olettaa olevan.

Soitin asiasta elisalle ja "asiantuntija" esiintyi kuin ongelma olisi hänelle täysin tuntematon (siis pätkiminen). Etsi syytä minun päästäni, mutta ei epäonnekseen löytänyt mittauksissaan mitään vikaa. Onhan päivänselvää että vika on lähettävässä päässä.

Toivoisin että elisa nostaisi pään pystyyn ja toimintaohjeiden linkittelyn sijaan myöntäisi ongelman ja antaisi ohjeet hyvityksen hakemiseen.

Uudessa tekniikassa voi olla ongelmia. Ei siinä mitään. Kyse on siitä miten asiat jälkihoidetaan. Huonosti hoidetulla reklamaatiolla on paljon kauaskantoisemmat jäljet kuin viallisella tuotteella.

Nyt Elisa pää pois pepusta ja selkä suoraksi!

Osallistu keskusteluun