Kysymys

Mobiilikäyttöliittymän fontit tummemmiksi ja zoomattavaksi

  • 22 joulukuu 2009
  • 1 kommentti
  • 1633 katselukerrat

Mobiilikäyttöliittymään:
-Tumma fontti
-Zoomattava toteutus.

Mobiilikäyttöliittymän fonttien värivalinta on harmittavan vaalea, varsinkin tummalla pohjalla se on turhan vaikeasti luettava. Otsikko, joka on tummalla, erottuu hyvin. Toinen ongelma on se, että tekstiä ei voi zoomata. Käytän HTC Hero -kännykkää, jossa yksi hyvä ominaisuus on selaimen zoomaus., jolla pienemmätkin tekstit ja kuvat  saa luettavaan kokoon. Elisa viihteen käyttöliittymää ei kuitenkaan jostain syystä voi zoomata. Tämä yhdistettynä vaaleaan fonttiin tekee siitä hyvin vaikealukuisen.

Muutoinhan tuo on hyvin selkeä ja helppokäyttöinen.

-Henk

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Zoomaamattomuus johtunee siitä, että käyttöliittymä on optimoitu mobiililaitteille ja "koko sivu" on kerrallaan näkyvissä. Ts. ei siis ole mitään zoomattavaa. :)

Vai onnistuuko Herolla zoomaaminen muiden sivujen kanssa myös silloin, kun kaikki on näkyvissä? Yleensä mobiililaitteiden zoomia on mahdollista käyttää vain tilanteessa, jossa sivun katselussa on vierityspalkki ja enemmän sisältöä kuin näytölle mahtuu, jolloin jotkin mobiililaitteet zoomaavat sivun aloitusnäkymänä/oletuksena pieneksi niin, että kaikki näkyy ja tätä näkymää pystyy siten zoomaamalla tarkentamaan.

Tuosta fontista, onko sinulla siis määritettynä oma tumma taustaväri laitteen selaimessa joka ylikirjoittaa sivustojen oletustaustavärin? Sillä Viihteen mobiilikäyttöliittymässä taustaväriksi on tyylitiedostossa palvelun päässä määritetty valkoinen.