Kysymys

Muistuta-toiminto ei toimi jos ohjelma on valittu nauhoitettavaksi

  • 24 syyskuu 2010
  • 3 kommenttia
  • 1549 katselukerrat

Huomasin tällaisen, että ohjelmaoppaassa ei voi laittaa muistutusta ohjelmalle jos se on valittu nauhoitettavaksi. Miksi näin? Joskus haluaa nauhoittaa ohjelman, mutta myös katsoa sen. En näe mitään syytä miksei digiboksi voisi muistuttaa myös nauhoitettavasta ohjelmasta.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Kai tuossa on ajateltu logiikalla, että koska ohjelma menee joka tapauksessa jo talteen, ei muistutuksella ole enää tehtävää. Muistutushan on nimenomaan sitä varten, että muistaa katsoa ohjelman. Tallenteestahan se onnistuu joka tapauksessa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Itseasiassa kyllä tuo muistutus toimii vaikka ko. ohjelman laittaisi myös tallentumaan, pointti on vaan siinä, että se muistutuksesta kertova symboli jää tuon nauhoituksesta kertovan symbolin "alle"...  ;)

Itseänikin tuo alussa hämäsi mutta kun sen tietää niin eipä haittaa. Eli ensin laittaa sen muistutuksen jolloin tulee víhreä kellosymboli, sitten laittaa tallennuksen jolloin tulee punainen täppä sen kellon "tilalle". Molemmat toiminnot on nyt kuitenkin aktivoituna. Voisi(ko)han tuon kellosymbolin laittaa eri kohtaan niin tuo sekaannus poistuisi...? Jos en ihan väärin muista niin joskus sitä on saatettu jo ehdottaakin.

Kannattaa vielä muistaa, että se tallennuksen punainen täppä on ikäänkuin korkeammalla prioriteetillä eli tallennuksen ollessa jo aktivoituna ei muistutusta laitettaessa näy mitään indikointia meneekö se päälle. Tämä kannattaa huomioida, koska muistutus menee vihreästä painikkeesta päälle ja uudestaan painettaessa pois eikä sitä siis välttämättä huomaa! Sen voi kuitenkin aina halutessaan tarkistaa ottamalla tallennuksen hetkeksi pois, tällöin se kellosymboli näkyy jos muistutus on päällä. Ja lopuksi tietenkin se tallennus takaisin päälle...  ;D
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Kiitos tarkennuksesta, Jortsu. :)

Muistutusta on tullut niin vähän itse käytettyä, että en ole törmännyt tähän.

Osallistu keskusteluun