Kysymys

Muutamia päivitysehdotuksia

  • 5 lokakuu 2009
  • 1 kommentti
  • 7610 katselukerrat

  • Kommentaattori
  • 93 kommenttia
- Kokonaisen kansion siirto sisältöineen niin, että jos kyseiseen kansioon on ohjattu jatkuva tallennus se siirtyy myös.

- Jatkuvatallenteen muokkaamis mahdollisuus (nyt sen pystyy vain poistamaan ja tekemään uuden)

- Katselukertojen näytön palautus (Saunavisiossa näkyi tallenteiden katselukerrat, joka oli todella tärkeä  ominaisuus)

* bugi: Joskus kun selaa tallenteita niin ensimmäisellä sivulla kun valitsee jonkun ohjelman elokuvasta/sarjasta oleva info näkyy alhaalla oikein, mutta kun menet toiselle sivulle niin infopalkki tipahtaa liian alas ruudusta siten että vain puolet näkyy. Tämä EHKÄ johtuu siitä että välillä esim. kanava "The voice/tv viisi" vie yhden rivin sijasta kaksi riviä, josta johtuu että info palkki joutuu alemmas.

* bugi joka on ärsyttänyt jo pitkään: Eli joskus digiboksi jää tilttiin tallenteita selatessa niin että ruudussa ei näy yhtään tallenteita. Esimerkki: Digiboksissa menet selaamaan vaikka kansiota "simpsonit" ja menet siellä kolmannelle sivulle, sitten menet tietokoneelle ja poistelet jaksoja niin ettei kolmatta simpson sivua enää ole olemassa, niin digiboksi näyttää tyhjää sivua ilman että sieltä pääse MITENKÄÄN pois, sillä digiboksi palaa aina sinne kuviteltuun sivuun vaikka koko boksin pistäisi kiinni. Tästä ongelmasta pääsee ainoastaan eroon siten että menee tietokoneella tallenteisiin ja siirtää kyseiseen hakemistoon niin paljon tiedostoja että kuviteltu 3 sivu on taas olemassa. Tämä ongelma esiintyy myös muutamassa muussa tapauksessa, tämä vain yksi esimerkki miten siihen päädytään.

Eli yksi ratkaisu ongelmalle olisi että ruudussa olisi aina vaihtoehtona "palaa juureen", tai että edes boksin buuttaus palauttaisi juurihakemistoon.

Tässä nyt mitkä olivat päällimäisenä mielessä ja tuoreessa muistissa, lisää bugeja ja ehdotuksia varmaan löytyy, jos näitä nyt joku alkaa korjaamaan sillä saunavisiossa ei päivitysehdotuksia ja bugikorjailuja otettu kuuleviin korviin, mikä oli erittäin turhauttavaa kun palvelu muuten on hyvä 😕

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Hyviä ehdotuksia kaikki.

Tuo toinen bugi pitäisi olla jo korjattu uusimmassa ohjelmistoversiossa. "Bugitilanteesta" pääsee myös ulos näpyttämällä rev-näppäintä (kelaus alkuun).