Vastattu

N7700

  • 14 joulukuu 2015
  • 4 kommenttia
  • 768 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 2 kommenttia
Netgen 7700 ei toimi, kaikki piuhat on kiinni,vihreä valo palaa kaukosäätimestä kun painaa jotakin nappia valo vähän värisee.Boxi ei tottele virtanappia,virran saa pois vaan irroittamalla johdon, Boxi on tuliterä viime viikolla tuli postissa.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 14 joulukuu 2015, 19:02

Olethan muistanut vaihtaa televisiosta oikean sisääntulon käyttöön? Jos digiboksi on esim. HDMI 2 -liitännässä, valitse television "input" -valikosta HDMI 2 -liitäntä käyttöön? Television pitäisi yleensä osata vaihtaa tuloliitäntä automaattisesti, mutta jotkin mallit sitä eivät osaa tehdä.

Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Varmista, että HDMI -kaapeli on kytketty kunnolla sekä digiboksiin, että televisioon tms.

Palauta laitteeseen tehdasasetukset painamalla virtanäppäintä viisi kertaa peräkkäin nopeahkossa tahdissa.
Johdot on kiinni kunnolla ,yritetty tehdasastusten palauttamista ei auttanut. Nyt on boxi ollut virtajohto irti noin puoli tuntia.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Olethan muistanut vaihtaa televisiosta oikean sisääntulon käyttöön? Jos digiboksi on esim. HDMI 2 -liitännässä, valitse television "input" -valikosta HDMI 2 -liitäntä käyttöön? Television pitäisi yleensä osata vaihtaa tuloliitäntä automaattisesti, mutta jotkin mallit sitä eivät osaa tehdä.
Kiitos nyt homma toimii.

Osallistu keskusteluun