Vastattu

N7700 dikiboxin yhteysnopeus

  • 27 marraskuu 2017
  • 8 kommenttia
  • 461 katselukerrat

Hei, Mulla on netflix- sovelluksen yhteysnopeus Dikipoxilla ( N7700) kaapelilla tai langattomasti alle 10 Mbi/s ja läppärille ilman johtoa noin 50 Mbi/s ja Reititin on Huawei B593 100 Megaa ja liittymä DNa 4G 150 meganen. Eikös digiboxin pitäis olla 100 meganen, Mikä sielä oikein hidastaa. Osaako joku neuvoa vai pitääkö vaihtaa uudempaan boxiin N7800:een.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Kimble-70 30 marraskuu 2017, 18:32

Sain uudemman boxin N7800:n ja yhteysnopeus on tällä hetkellä langattomasti noin 20M eli kaks kertaa entisen. Eiköhän näillä eväillä pärjätä, iso kiitos elisan asikaspalvelulle.
Katso alkuperäinen viesti

8 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Mistä olet nopeuden katsonut? Tietysti yksi juttu voi olla että ohjelma mitä katsot ei tarvitse enempää kuin vaikka 8M kaistaa ja siksi ei nopeus paremmalta näytäkkään.
Usein käy niin että Netfilx ei toista ohjelmia ja sittenku on tarkistanut verkon yhteystiedot jossa on palvelimien lisäksi yhteysnopeus on se näyttänyt alle 10M. Tätä tapahtuu liian usein, eikä auta sammuttelu eikä piuhojen irti otto.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Moro Kimble-70 ja tervetuloa Palstalle! 🙂 Onko tuo läppärin nopeus mitattu tuon digiboksin läheisyydessä vai jossain muualla? Langattoman verkon toimivuus on monesti sijainnista ja itse laitteista riippuva, joten tuo voi osaltaan vaikuttaa tuloksiin. Onko tuossa toimivuudessa Netflixin kanssa siis ollut jotain ongelmaa vai?
Joo on ollu ongelmia, kuten aikasemmin kirjotin niin aika usein netflix ei toista elokuvia vaan tulee teksti " emme voi toistaa kyseistä nimikettä". Jolloin yhteysnopeus on ollu liian hidas. Läppäri kyllä toistaa langattomasti ja boxi ollu kaapelilla kiinni reitittimessä, eli tästä oon päätelly että vika on boxin päässä. Voiko TV-kanavat viedä samalla kaistaa vaikka niitä ei sillä hetkellä katso koska kaikki kanavat tulee netin kautta. Kuulostaako sekavalta.:D
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Eivät oikeastaan voi, tuossa voisit koittaa yhdistää digiboksin toiseen portiin modeemissa (vältä kuitenkin porttia 4). Kokeile myös seuraava: boksin lisäasetuksita, valitse "alusta sisäinen musiti". Jos menee läpi ok, voi korjata tilanteen. Jos taas tulee virheilmoitus, on boksi rikki, ja pitää vaihtaa.
Samalla kaapelilla läppäri näyttää 35-60M ja boxi alle 10M. Alustus meni läpi mutta nopeus ei siitä noussu. Boxi ollu useamman vuoden ja välillä on HD-kanavat tökkiny eli siinä ollu alusta asti yhteydessä vikaa. Nyt kun netflixin hommasin niin elokuvat ei aina lähe pyörimään ja asia on alkanu potuttaan enempi.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Onko tuon palautuksen jälkeen vielä tuota virheilmoitusta tai muuta toimivuusongelmaa ilmennyt? Jos on niin laitatko tuon asiakasnumerosi profiiliin 🙂
Sain uudemman boxin N7800:n ja yhteysnopeus on tällä hetkellä langattomasti noin 20M eli kaks kertaa entisen. Eiköhän näillä eväillä pärjätä, iso kiitos elisan asikaspalvelulle.

Osallistu keskusteluun