Vastattu

N7700 ei löydä kaapelikanavia.

  • 7 syyskuu 2015
  • 4 kommenttia
  • 875 katselukerrat

Vaihdoin Pace:n tilalle boksin N7700 lähinnä siksi, että Pace jumittui usein. Outo yllätys oli, ettei uusi boksi löytänyt yhtään kaapelikanavaa, vaikka asuntoni on DNA:n kaapeliverkossa. Yritin monta kertaa, mutta turhaan.

Lopulta kokeilin epätoivoissani antennikanavien hakua, ja voila: 18 kanavaa löytyi. Mutta vain 18 kanavaa!! Televisioni löytää "seinästä" tulevia kanavia sentään satoja - niin myös Pace löysi. Esimerkiksi kanava nro 16, Free, joka näkyy televisiosta ilmaiseksi, ei näy digiboksin kautta. Tarkemmin katsottuna se näyttääkin olevan IPTV-kanava. Sama koskee Ylen kanavia 21 ja 22.

Miten on yleensä mahdollista,että boksi pystyy virittämään terrestiaalisia kanavia seinästä tulevan DNA:n kaapelisignaalin perusteella? Pace:llä pystyin tallentamaan radio-ohjelmia Ylen Klassisesta. N7700 toteaa kylmästi: "Yhteysvirhe. Yritä hetken päästä uudelleen (400)". Harmittaa muuten sekin, että mobiilisovelluskaan ei tue radio-ohjelmien tallentamista.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi eBin 8 syyskuu 2015, 16:13

Nyt on mahdollisuus saada oikea päivitys, siihen riittää virtabootti, jolloin boksin tulisi se ladata. Lisäksi langaton toimivuus näytti varsin huonolta, joten toistaiseksi viankorjauksesta suositeltiin pitämään boksia verkkopiuhan varassa.
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Boksistasi puuttuu päivitys, joka korjaa DNA:n kaapeliverkossa ilmenevän ongelman. Tuo antennihaku on "purkkakorjaus" ongelmaan. Kokeile tehdä boksille flashbootti: Virtapiuha irti, virtanappi boksista pohjaan ja pidä pohjassa 3 sekuntia samalla kun yhdistätä virtapiuhan. Jos laite ei päivity, laita meille moderaattoreille yksityisviesti jossa on asiakasnumerosi, niin lisäämme boksin siihen laitejoukkoon, joille ajetaan DNA-päivitys 🙂
 Kiitos neuvosta! Boksi näytti lähtevän päivittymään, kun yhdistin sen kaapelilla modeemiin. En sitten joutanut seuraamaan päivityksen edistymistä. Kun tulin takaisin, yritin hakea kaapelikanavia, mutta turhaan. Tein vielä uudelleen flshboottauksen, mutta laite ei ruvennut uudestaan päivittymään; ilmeisesti katsoi, että oli jo päivittynyt. ONGELMA ON EDELLEEN SAMA. Panin asiakasnumeron profiiliini.

PS. Taisin muistaa väärin: En ollut tallentanut musiikkikanavaa Pace:llä, vaan kuunnellut niitä Ylen Areenasta. Yksi tosi outo asia tässä N7700:ssa on tuo ajansiirron puuttuminen. Taitaa meillä mennä siihen, että katsomme normaalisti ohjelmia suoraan telkusta ja käytämme Elisa-viihdettä vain sen tuomia lisäkanavia katsottaessa 😞
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Nyt on mahdollisuus saada oikea päivitys, siihen riittää virtabootti, jolloin boksin tulisi se ladata. Lisäksi langaton toimivuus näytti varsin huonolta, joten toistaiseksi viankorjauksesta suositeltiin pitämään boksia verkkopiuhan varassa.
Kiitos! Päivitys onnistui, ja kaaapelikanavia löytyi 28, mikä näyttää olevan jokseenkin "julkisten kanavien" määrä.

Osallistu keskusteluun