Kysymys

N7700 ei reagoi kaukosäätimeen

  • 28 heinäkuu 2014
  • 2 kommenttia
  • 885 katselukerrat

Onkohan muilla ollut vastaavaa ongelmaa, että uusi musta N7700 ei reagoi kaukosäätimeen?

Uusi digiboxi ehti toimia moitteetta pari viikkoa, mutta sen jälkeen lopetti reagoimasta ensin alkuperäiseen pieneen lituskaan valkoiseen kaukosäätimeen. Se jo vaihdettiin asiakaspalvelun kautta uuteen mustaan, mutta ongelma ei ratkennut. Kyse ei siis ole esimerkiksi pattereista. Ei myöskään laitekaapin lasiovesta tms.

Yritin tehdasasetusten palautusta, mutta nyt ei siis pääse asennuksessa eteenpäin, koska vaatii kaukosäätimen ok:n painallusta. Virta kyllä tulee boxiin ja esimerkiksi kello näyttää menevän alkunäytössä eteenpäin.

Kyselen täällä siksi, että Elisan asiakaspalveluun tuntuu olevan tällä hetkellä aika tuskaista päästä. Ensin 10 minuutin jonotus asiakaspalveluun, josta yhdistettiin vikapalveluun, jonne turhauduin jonottamaan puolen tunnin odottelun jälkeen... Myös sähköpostin kautta yhteydenoton vasteajaksi ilmoittavat itsekin useamman päivän.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • Selvästi itse digiboksi on sitten viallinen. Löysin asiakkuutesi ja laitoin uuden digiboksin tulemaan tilalle postin kautta. Voitko meille vanhan boksin ja kaukosäätimen palauttaa postin kautta asiakaspalautuksena vaikka sitten kun olet uuden saanut. Paketissa on tullut mukana palautusohjeet ja postissakin jos kysyy Elisan asiakaspalautusta niin osaavat todennäköisesti täyttää tiedot. Tallenteet ja muut palvelut siirtyvät entiseltä boksilta uudelle.
  • Kiitoksia, sainkin jo myös tekstarin ja odottelen uuden digiboxin saapumista postiin. Voin palauttaa sen jälkeen nykyisen. Hyvä että hoitui näin netin kautta ilman puhelinjonotusta.

    Osallistu keskusteluun