Vastattu

N7700 ja kiekkokanavat

 • 18 syyskuu 2015
 • 25 kommenttia
 • 1109 katselukerrat

Mielestäni kuvan laatu ei ole HD-tasoa!! Toinen ja erittäin ikävä piirre on se, että "lähetys" pysähtyy useita kertoja erän aikana.

Katselupaikka keskellä Sastamalan kaupunkia.  Riittääköhän perusteiksi purkaa elisan+nelonen pro sopimukset??

T: HessuN
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattimies 24 syyskuu 2015, 10:42

 • Voidaan kyllä tuota katsoa tätäkin kautta vielä tarkemmin, jos laitat jollekin meistä Palstatiimiläisistä yksityisviestiä 🙂
 • Katso alkuperäinen viesti

  25 kommenttia

  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Onkos jostain tietystä kanavasta nyt kyse? Kerrotko kanavapaikan ja kuvailetko tarkemmin vielä ongelmasta :)

  Näkyvätkö muut netin yli tulevat kanavat hyvin? Esimerkkinä EuroSport kanavapaikalla 525? 🙂
 • Täällä käytössä uusi musta boxi ja lähetys ei tänään la 19.9. ole ollut HD eikä digitasoa - hirveä pettymys katsoa peliä! Kuva jäätyy vähintään minuutin välein ja on epäselvä. Käytössä Nelonen Pro lätkäpaketti, kanavapaikka 803. Muut lähetykset näkyy normaalisti Mm 511 YLE HD 1.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Mites muut Pron kanavat toimivat? Täällä kun testilaitteella noita kanavia vilkuilin, niin ei ongelmaa ilmennyt.
 • Lähetys tökki myös muilla pro lätkäkanavilla. Lähetyksestä lopusta ehkä 10 tuli HD mutta aika turhauttavat 2,5 erää kattoo lähetystä, meinasi usko loppua ja laite ja modeemi käynnistettiin pariin kertaan uudelleen.
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +1
  LauraHH kirjoitti:
  Lähetys tökki myös muilla pro lätkäkanavilla. Lähetyksestä lopusta ehkä 10 tuli HD mutta aika turhauttavat 2,5 erää kattoo lähetystä, meinasi usko loppua ja laite ja modeemi käynnistettiin pariin kertaan uudelleen.
  Pelkkä uudelleenkäynnistys ei välttämättä riitä, tehdasasetukset voivat auttaa asiaan. Ohjeet löytyvät tuolta.

  Onko boksi kytketty langallisella vai langattomalla? Langallista suositellaan ko. boksille.

  Oletko mitannut yhteysnopeuden esim. speedtest.net (valitse Elisan serveri HKI), mitä antaa tulokseksi?

  Näkyvätkö muut HD-kanavat kunnolla?
  esim kanava 802.  EiköNelonen pro  HD kanavat 811 jne pitäisi myös näkyä?  Niitä ei ole kanavalistassa lainkaan.

  Ainoastaan 801, 802 jne...
  Käyttäjätaso 4
 • Nelonen Pro 1-8 HD kanavat löytyy kanavapaikoilta 801-808. Täältä löytyy N7700 digiboksin kanavapaikat: http://asiakastuki.elisa.fi/ohje/136/ Onko ongelmia ollut muilla netin yli tulevilla HD-kanavilla? Millaisia yhteysnopeuksia olet saanut esim. tuolla http://www.speedtest.net, mistä jortsu67 vinkkasi?
 • vastaanottonopeus vaihtelee välillä 4,5M - 15M ja lähetys noin 0,23¨- 1,6.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • ? oletettavasti tuossa on nyt jotain laajakaistan puolella. Laitatko asiakasnumerosi joko profiiliisi tai yksärillä minulle niin kurkataan että netin puolella on kaikki ok 🙂
 • Käyttäjätaso 2
  Eipä ole aloittaja ainut jolla nelonen pro kanavat pätkivät kyseisenä ajankohtana. Ihmettelen miten on mahdollista kun samaan aikaan muut iptv-kanavat toimivat normaalisti (esim. Viasat sport). Taitaa ongelmat olla Elisan ja Nelosen päässä eikä suinkaan asiakkaiden yhteyksissä.

  No onhan tämä toiminut paremmin kuin ruutu viime kaudella, mutta niin pitääkin, onhan tuo kanavapaketti Elisan kautta kalliimpikin.
  Spaideri kirjoitti:
  @hessu52 oletettavasti tuossa on nyt jotain laajakaistan puolella. Laitatko asiakasnumerosi joko profiiliisi tai yksärillä minulle niin kurkataan että netin puolella on kaikki ok :)

  Morot! Onkohan tähän saatu mitään selvyyttä? T:Hessu52
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki +3
  hessu52 kirjoitti:

  Spaideri kirjoitti:

  @hessu52 oletettavasti tuossa on nyt jotain laajakaistan puolella. Laitatko asiakasnumerosi joko profiiliisi tai yksärillä minulle niin kurkataan että netin puolella on kaikki ok :)


  Morot! Onkohan tähän saatu mitään selvyyttä? T:Hessu52


  Spaiderilta sellaiset terveiset, että viesti on vastaanotettu ja käsittelyssä 🙂
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Katseltiin tekniikan jätkien kanssa käppyröitä kanavien toiminnasta viikonlopulta, näyttäisi että lähetys olisi ollut ok.
 • ? laajakaistalla on ollut kaikki kunnossa, mutta käyttänet Elisa Viihdettä 4g-yhteyden yli? Veikkaanpa että alueella on ollut juuri tuolloin ruuhkaa.
 • No mutta.  Ruuhka-aikana, jolloin pelit yleensä tulevat, katkeileva lähetys (pahimmillaan noin 20 kertaa erän aikana) on siis ominaisuus, joka johtuu liian pienestä 4G kapasiteetista Sastamalassa.  Tällaisesta ominaisuudesta ei sopimusta tehtäessä puhuttu kyllä mitään.  T:Hesu52
  Käyttäjätaso 2
  Spaideri, jäikö viestini lukematta? Itsellä on kiinteä yhteys, nelosen pro kanavat pätkivät, viasat yms toimi. Ja Nelosen pro kanavat oli kaikki pimeänä samaan aikaan.
  Odotan edelleen vastausta tuohon eilen lähettämääni postiin.

  T:Hessu52
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Millaisia nopeuksia mittaat mobiililaajakaistallasi? Jos teet mittauksen elisa.speedtest.net ?

 • Onko pätkiminen siis ajoittaista, vai koko ajan? Täällä ainakaan testilaitteella en lähetyksissä häiriötä havainnut. Tietenkään koko ottelua en ole ehtinyt katsoa, mutta kaikkia välillä vähän 🙂
 • Moro.  Olen mittaillut nyt nopeuksia ajalla 19.9 -23.9 .  Alla tuloksia vastaanotto nopeuksista.

  19.9 klo 16:50 7,77M, 19.9 klo 17:36 4,45M, 19.9 21:24 1;81M,

  21.9 klo 13:07 13,04M, klo 19:23 13,53M, klo 20:31 8,49M'

  22.9 klo 12:37 18,8M, klo 20,31 8,39M

  23.9 klo 8:53 9,41M, klo 11:05 3,81M

  Elikä hitaimmillaan 1,81M.  Minulla on vastaavat mittaukset kilpailijan liittymällä mitattuna ja niissä vaihteluväli on 19M - 29M.

  Lähetys pysähtelee satunnaisesti.  Katson tämän päivän ottelun saunalahden "kautta" ja huomisen ottelun kilpailijan kautta ja teen sitten päätöksiä.

  T:Hessu52
  Käyttäjätaso 2
  Ajoittaista on. 19. Päivä meni tosiaan kaikki nuo nelosen urheilukanavat pimeäksi. Katkos kesti vain hetken ja oli toistaiseksi ainoa kerta kun mitään pätkimistä on tapahtunut.
  Käyttäjätaso 2
  Eli ei tosiaan liity välttämättä mitenkään aloittajan ongelmaan jossa hidas ja epävakaa netti aiheuttaa pätkimistä
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Kyllähän nuo nopeudet ovat aika alhaisia ja kuvanlaatu saattaa niistä kärsiä. Selvästi iltaisin hitaammat nuo nopeudet. Vaikuttaisi ruuhkalta. :S
 • Minulla on mittaustulokset viikon ajalta. Poikkean huomenna elisa shopissa keskustelemassa asiasta. Elisen pelin lähetyspysähdykset olivat 1 erä 10, 2.erä 8 ja 3. erä 26!!!
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Voidaan kyllä tuota katsoa tätäkin kautta vielä tarkemmin, jos laitat jollekin meistä Palstatiimiläisistä yksityisviestiä 🙂
 • Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +1
  Onko muilla tapahtunut seuraavaa. Kun tulee maali, niin kuva pikselöityy sekunniksi? Kaikilla pro-kanavilla. Tehnyt tätä koko liigakauden. Siis kyllä luitte oikein, kun tapahtuu kliimas, niin maailma pysähtyy 🙂 Langattomalla mustalla askilla mennään.
  Käyttäjätaso 2
  Joo, ja jos toisessa ottelussa tulee maali, ääni räsähtää? Pelikello ilmestyy kuvaan, ääni räsähtää. Joku joutuu jäähylle, ääni räsähtää

  Osallistu keskusteluun