Kysymys

N7700 ja Viasat viihde (ja muutakin)

 • 1 kesäkuu 2015
 • 4 kommenttia
 • 1300 katselukerrat

Pakettia tilatessa mainostetaan että olisi 5.1 surround äänet, mutta todellisuus onkin ihan vaan PCM-stereona. Sama 5.1 äänien puute vaivaa myös Viasat ohjelmakirjastoa.

BBC Brit kanavalla kyllä tulee ihan oikein Dolby Digital+ äänet 5.1 versiona, joten laitteet on oikeilla asetuksilla ja  Ylen HD kanavatkin lähettävät Dolby Digitalia, tosin vain 2.0 versiona.

Lisäksi esim Viasat Film kanavalla äänentaso on todella matala verrattuna esim Viasat Classic kanavaan.

Onkohan ne 5.1 äänet ihan vaan mainospuhetta, mutta todellisuus onkin pettymys, mutta ei hätää; lasku on sentään aito lasku, vai voiko siinäkin muuttaa lukuja, siirtää pilkkua vasemmalle?

Ai niin, samaan viestiin vielä toinen asia.

Miksiköhän IPTV:n ilmaiset kanavat bonuskanavasta alkaen eivät näy? Maksulliset kyllä näkyy, ja kyllä, digiboksia on resetoitu, tehdasasetukset palautettu ja jopa päivityskin latautui, mutta ilmaiset kanavat pysyivät pimeänä, tulee vain ilmoitus: "Salattu kanava"

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Kokeilitko noiden lisäkanavien näkymiseen resetoida modeemia ja palauttaa digiboksille tehdasasetuksia? Melkein ensimmäisenä kokeilisin noita tehdä 🙂
 • Juuh, on resetoitu modeemia ja tehdasasetuksia palautettu, asennettu boksia ilman kanavahakua, ethernetletku kiinni ja WLANin kanssa, mutta kanavat silti pimeänä, alkaen paikasta 510, mutta maksulliset näkyvät kaikki alkaen paikasta 560.

  Itseasiassa ne on olleet pimeänä jo koko tämän vuoden, vaikka eipä niillä paljoa katsottavaa olisikaan, niin silti...
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Tein täältä korjaavia toimenpiteitä. Kokeile ottaa digiboksista virtajohto pois hetkeksi ja kokeile toimivuutta sitten 🙂
 • Joo, ilmaiset IPTV kanavat alkoivat taas näkyä, mutta pääasia eli nuo luvatut 5.1 -äänet ovat edelleen poissa Viasatin leffakanavilta ja äänentaso Film HD ja Action HD kanavilla todella alhainen verrattuna muihin kanaviin.

  Osallistu keskusteluun