Kysymys

N7700 on täysin hyödytön

  • 14 elokuu 2014
  • 4 kommenttia
  • 2920 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Sain Pacen tilalle tuon maailmanlopun laitteen. Kaikkihan tietää mitä siitä puuttuu ja mitä ei tee jne, tämän aamun ihanuus on jatkuvasti pätkivät HD kanavat ja sen mitä nyt esim. Yle2 HD näkyy on huonompaa kuvaa kuin tavis kanava. Lisäksi sellainen asia havaittu, että tuo syö kaistaa aivan järjettömästi eli netti takkuaa älyttömästi HD-kanavia katsellessa, ei paljon puhelimella surffailla samaan aikaan. Kaivoin jo vanhan Pacen kaapista, mutta eihän se tietenkään enää toimi pari viikkoa vaihdosta. Kyseinen laite on tässä palvelussa silkkaa takapakkia. Asialle ei varmaan ole aikomustakaan tehdä mitään. Alkaa olla mitta täynnä.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Lisätään vielä se, että Pace kyllä näytti kirkasta virheetöntä kuvaa kunnes tuli se virtajohdon tuuletusta vaativa tiltti ja kun tätä ihanuutta tänne mietittiin sanottiin, että netti toimii kyllä että vika on boxissa. Ja kyllä, yhteys menee ihan kaapelia pitkin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Eikös juuri tuossa N7700-laitteessa pitäisi olla semmoinen toiminto, että jos kaista ei riitä, vastaanottotarkkuus heikkenee automaattisesti?
Hyvis kirjoitti:
Eikös juuri tuossa N7700-laitteessa pitäisi olla semmoinen toiminto, että jos kaista ei riitä, vastaanottotarkkuus heikkenee automaattisesti?

Sehän se varmaankin juuri sotkee tuon kuvan.
Käyttäjätaso 3
Se vasta onkin idioottimainen keksintö. Elisalta täysin hävytön teko laittaa näin keskeneräinen laite asiakkaalle, enkä puhu pelkästään siitä, että resoa vaihtaessa laite pysäyttää kuvan 5-10 sekunniksi.