Vastattu

N7700kanavaa ei pystytä näyttämään


  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 8 kommenttia
Hei, boksi yrittää päättää minä päivänä katsotaan mitä kanavia. Herjaa "kanavaa ei pystytä näyttämään" ja toisinaan "ei pysty näyttämään kanavaa, tallennus käynnissä".
Mutta yllättäin kuitenkin TVn kautta omalla virittimellä pystyy katsomaan.
Mitähän sitä sitten tekis asian suhteen?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 26 syyskuu 2017, 12:53

Suosittelen koittamaan ensimmäisenä tehdasasetusten palautusta, luultavasti jotain mennyt solmuun ja tokenee sillä 🙂

Katso alkuperäinen viesti

15 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Suosittelen koittamaan ensimmäisenä tehdasasetusten palautusta, luultavasti jotain mennyt solmuun ja tokenee sillä 🙂
"Elisa viihde is busy recording jim cannot be displayed" tälläistä sanoo tänään. Ei auta vaikka pyytää painamaan OK. Tehdasasetukset palautettu -> ongelmat jatkuu... Kuva alkaa pikselöityä, välillä valittaa heikkoa signaalia. TV yllättäen toimii taas normaalisti.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Nyppäsitkö johtoja tuon jälkeen pois? Vai lähtikö toimimaan itsestään?
Ei ole apua vaikka käyttää johdot irti / virran pois. Boksi kun on pidempään päälle 20-30 minuuttia niin saattaa alkaa näkymään.?!?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kuinka usein siis sulla tätä ilmenee? 😮
Päivittäin tällä hetkellä...
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Oliko sulla antenni- vai kaapelitelevisio käytössä? Minkälaiset signaalitasot on noilla ongelmallisilla kanavilla? Voi olla että tuolla häikkäilee tällä hetkellä tuleva antennisignaali mikä aiheuttaa sitten tuota pikselöitymistä ja muuta ongelmaa. Olitko jo testannut toisella antennijohdolla tuota toimivuutta?
Antenni verkossa ollaan. Juuri laittelin uuden antennin johdon, ei apua. Elisa Viihde boksissa signaalin vahvuus 40-45 välillä. Saman pistokkeen kautta telkkariin tulee 80-85 vahvuus.?
Tätä on nyt jatkunut ensin ehkä kerran parissa viikossa, nyt päivittäin.
Ja ensimmäistäkään nauhoitusta ei ollut menossa sillä hetkellä kun tuo boksi herjaa tuota nauhoittamistaan... On tuossa N7700 boksissa muka niin paljon surkeampi viritin kuin Samsungin töllössä??? Alkaakohan oleen purkki elämän kaarensa päässä, 15-20minuuttia kun lämpiää niin alkaa signaalin vahvuus paranemaan.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Oliko tuo antennisignaalin vahvuuden ero siis samalla johdolla tarkistettu? Eli vaihdoit boksista telkkariin tuon ja noin suuri ero?
Kyllä.
HK112 kirjoitti:

"Elisa viihde is busy recording jim cannot be displayed" tälläistä sanoo tänään. Ei auta vaikka pyytää painamaan OK. Tehdasasetukset palautettu -> ongelmat jatkuu... Kuva alkaa pikselöityä, välillä valittaa heikkoa signaalia. TV yllättäen toimii taas normaalisti.Tismalleen sama ongelma minulla.. joka päivä sama juttu. Saattaa kestää 10-30min saada kuva näkymään. Ei ollut moisia ongelmia edellisen digiboksin kanssa koskaan. Nyt kun tuli tuo 7800 boksi, jossa EI EDES ole optista ääniliitäntää... 😞 niin on joka päivä probleemeja kuvan kanssa.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
HK112, herjaako boksi siis pääasiassa nyt tuota busy recording-herjaa? Voisitko kokeilla kytkeä digiboksin pois verkosta, eli nyppäise verkkojohto irti tai katkaise langaton yhteys. Herjaako se silloinkin tätä samaa herjaa, vai toimiiko normaalisti tai antaako jonkin muun virheilmoituksen?

katta, oletko sinä kokeillut jo tehdasasetukset palauttaa boksille painamalla etupaneelin virtanppia 5 kertaa ripeästi peräkkäin? Onko sinullakin kyseessä antennitalous? Voisitko myös kokeilla, herjaako tuota samaa enää jos boksin kytkee pois verkosta? Lisäähän myös asiakasnumerosi profiiliisi sille varattuun kenttään jo valmiiksi. 🙂 Se näkyy vain moderaattoreille.
same old -> busy recording... Tekee samaa.. Kun katkaisen verkkoyhteyden niin menee muutama minuutti ja tv näkyy taas... Toki jos en katkaise nettiä niin saattaa alkaa sittenkin muutaman minuutin päästä taas näkymään...
Mutta kun yhdistää uudelleen nettiin niin sitten toimii taas normaalisti... 😠
Pitääkö ottaa Elisan asiakaspalveluun yhteyttä vai jatkanko tätä päättymätöntä chattaamista Palstalla...?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Oottehan kokeillu jättää nettiyhteyden sekä digiboksiin virrat päälle yöksi, jotta kanavahaut voidaan suoritttaa normaalisti yön aikana sekä tarkastaa myös antennijohdon kunnon ja että se on tukevasti paikallaan?
Boxi hakee hemmetin kauan GUIDESSA ohjelmia, ja vaikka vihreä valo vilahtaa boxissa kun painaa kaukosäätimestä nappia.... -> niin ei kyllä valikossa kuitenkaan liiku eteenpäin kuin joka neljännellä painalluksella... On resetoitu ja käynnistelty.. Kokeiltu ilman verkkoyhteyttä ja verkkoyhteydellä, noup ei apuja.

Ja vielä kirsikkana kakun päällä ei löydy tallenteet kansiosta tuoreimmat tallenteet... Toki ne ei löydy edes mobiilisovelluksella 🤦 Alkaa vähän nyt ElisaViihde menemään huonoon suuntaan, välillä jopa hetken toiminutkin.. Mutta ei jaksa telkkaria katsoa boxin kautta kun se hakee nii hemmetin kauan kanava infoja ja sen jälkeen saat näpyttää kaukoa kun yrität selata luetteloa... -> onneksi simsamsung toimii moitteetta kun haluaa töllöä katsoa, mutta pitääkö tökätä kovalevy kiinni ja alkaa hoitaan nauhotuksetkin sillä?

Osallistu keskusteluun