Kysymys

Ne muut paketit

  • 30 heinäkuu 2013
  • 3 kommenttia
  • 2919 katselukerrat

Nyt kun vihdoin on saatu tietoa SM-liigan otteluista Elisa Viihteessä niin olisi vielä pari muuta pakettia, joiden tulo Elisa Viihteeseen on arvoitus.

VIASAT ilmoittaa uutisissaan, että Sky Sports News HD vaihtuu Sky News HD:ksi 1.7.2013. EV:n maksukanavat osiossa ko. paketissa on nyt kyllä Sky News, mutta HD puuttuu. Tuleeko se kenties myöhemmin? Viasat toki ilmoittaa myös, että tässä on "operaattorikohtaisia eroja".

Viasatin paketeissa on edelleen myös Nelosen Pro kanavat vaikka ne poistuvat Viasatin tarjonnasta parin viikon kuluttua. Miksi ne ovat edelleen siellä ja varsinkin ilman minkäänlaista "varoitusta"? 

Toinen kysymyksiä aiheuttava paketti on Maikkarin Total + BigBrother. Mm. Maxivisio mainostaa sitä 6kk:n määräaikaisella sopparilla. Tästä BB:stä ei normaaliin tapaan Elisassa ole vielä mitään tietoa.

Sitten vielä yleinen kysymys Elisan edustajille, keskusteletteko te ollenkaan kauden aikana tv-yhtiöden kanssa? Moisen kysymyksen aiheuttaa se, että varsinkin uusien pakettien tiedot ovat yleensä meidän käyttäjien luettava tv-yhtiöiden sivuilta (siis myös sellaiset, joissa on suoraa viitattu Elisaan). Vastaukseksi ei kelpaa se normaali kommentti, että "neuvottelut ovat kesken"! Jos toinen osapuoli katsoo oikeudekseen julkaista tietoa, niin myös toinen osapuoli on oikeutettu samaan ja itseasiassa se on pakotettu siihen, jotta asiakkaidensa palvelu olisi hyväksyttävällä tasolla.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Laitoin kyselysi eteenpäin Korkeammille Tahoille (tm), vastaillaan kunhan on tietoa!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Sky News löytyy Elisa Viihteen ja Kanavakorttien Viasat Sport -ja Viasat Kulta -paketeista sekä SD:nä että HD:nä. Kanavapaketin tilauksen yhteydessä näytettävästä sisältölistasta kylläkin puuttuu maininta HD:stä, sekä EPG näyttää HD-version nimeksi vielä Sky Sports News HD, mutta kanava itsessään on Sky News HD. Näihin pyydettiin korjausta, kiitos taas tarkkaavaisuudesta!

Viasatin pakettiin tulevat muutokset tulevat voimaan vasta 1.9.2013, eli tällä hetkellä ne tosiaan ovat virallisestikin tuommoiset jotka sisältävät Nelosen kanavat. Viasatin mainontaan emme tietenkään pääse puuttumaan, mutta pyysimme kuitenkin lisäämään jonkinlaisen "varoituksen" paketin sisällön muuttumisesta mikäli mahdollista.

MTV3Total+BB -paketin suhteen ei kannata vielä hätäillä, eiköhän tähänkin jotain ole tulossa kun kerran aiempinakin vuosina vastaava on tarjolla ollut.

Tuohon viimeiseen kaivattiin vähän lisää kättä pidempää, olisiko sinulla ollut joku tietty mainos tai muu joka on silmään pistänyt?
Kiitoksia noista vastuksista koskien Viasattia ja Maikkaria. Tämä selvitti tilannetta huomattavasti. Pointtini onkin juuri se, että nämä tiedot olisi pitänyt olla meidän käytettävissämme samantien kun kanavayhtiöt alkavat työntää ulos omia mainoksiaan tulevasta. Nyt on tullut mielikuva, että te heräätte vasta sitten, kun asiakkaanne asiaan (SM-liiga, Nelosen paketit, Viasat muutokset, BB, ym) huomiota kiinnittävät. Tätä tarkoitin kommentilla, että jutteletteko te ollenkaan kanavien kanssa. Nykyisellään nimittäin ei siltä vaikuta.

Ymmärrän toki, että te ette voi/halua mainostaa eri toimijoiden tuotteita ellette saa siitä rahaa, mutta jos asiaa katsoo meidän loppukäyttäjien vinkkelistä, niin jonkinlaista tietoa tulisi olla saatavilla myös tulevaisuudessa tapahtuvista muutoksista/uusista palveluista - myös jossain muualla kuin täällä palstalla! Nykyinen tapanne, että "kerrotte kun on jotain varmaa paperilla" ei mitenkään vähennä näitä kyselyitä, varsinkin kun tunnutte olevan tiedotteissanne lähes aina jälkijunassa verrattuna kilpailijoihinne. Tähän kun vielä lisää ne lukemattomat "unohdukset, virheet ja ristiriitaisuudet" joita näiden maksukanavien tiimoilta eri sivustoillanne esiintyy jatkuvasti ei Elisa Viihteestä muodostuva kuva ole kovinkaan käyttäjäystävällinen. Ei se sitä ole muillakaan, mutta miksi tyytyä huonoon palveluun vain sillä perusteella, että näin se vaan on, kun raha on tärkeintä.

Osallistu keskusteluun