Kysymys

Nelonen Pro ja Viasat pätkii ja kuva sumea

  • 14 tammikuu 2016
  • 5 kommenttia
  • 883 katselukerrat

Mikä on homman nimi? Maksukanavat ovat alkaneet pätkimään ja mm. juuri nyt 4 Pro 2 kuva on aivan sumea kuin -90 luvun putkitelkkarista ja lähetys pätkii jatkuvasti 20-30 sekunnin välein. Samoja ongelmia on ollut Viasatin sporttikanavien kanssa. Minä en suostu maksamaan tällaisesta laadusta euron euroa. Vaihdoin vasta MTV Total-paketista Viasatiin ja kaduttaa jo ihan per........ MTV Total paketti toimi ilman ongelmia. Olkaa ystävällisiä ja vastatkaa pikaisesti, haluan eroon tästä 4 PRO+Viasat roskasta.

5 kommenttia

Samoin Viasat-ohjelmakirjaston elokuvat pätkii jatkuvasti. Elokuva pysähtyy ja keskellä ruutua alkaa rullaamaan latausrulla jossa prosentit nousevat nollasta sataan ja sitten elokuva jatkuu taas, mutta ei samasta kohdasta vaan on hypännyt eteenpäin sen verran kuin katkosta kesti.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Onko sinulla internetyhteys kytketty langallisena vai langattomana digiboksiin? Jos langattomana, kannattaa testata yhteyttä langallisena. Myös digiboksiin kannattaa palauttaa tehdasasetukset (mustassa pienessä boksissa paina 5x virtanäppäintä) sekä kokeilla toista antennijohtoa, onko sillä eroa kanavien näkyvyyteen. 🙂
Käyttäjätaso 2
Miten antennipiuha vaikuttaa iptv-kanavien pskaan kuvanlaatuun sekä pätkimiseen?: D

Loppuu tuo sopimus onneksi helmikuussa niin voi siirtyä ruutu
.fi käyttäjäksi, toimiva palvelu reilusti halvemmalla hinnalla!

Lisäksi myyjänne koitti myydä minulle pakettia hintaan 49,90 helmikuusta lähtien (maksan tällä hetkellä 34,90) 🙂 naurettavaa. Pitäkää pakettinne
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Minulla oli joulukuussa Ruutu+ ja kanavat toimi loistavasti ei pätkinyt ja kuvanlaatu oli hyvä 15.60 meganen yhteys.

Hitaalla yhteydellä ei ole mikään ihme jos kanavat pätkii ja kuvanlaatu on surkea.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • ? Tarkistin yhteytesi ja se ainakin nopeuden puolesta on ihan riittävä maksukanavien katsomiseen. Mitään muutakaan vikaa ei siinä suoranaisesti näy.  Tuosta langattomuudesta olisi hyvä saada tieto jos on siten käytössä. Modeemihan sinulla on todella vanha ja se ensimmäisenä vaihdettaisiin jos ongelma ei poistu modeemin resetoinnilla painamalla n. 15 sekuntia laitteen takana olevaan reset reiässä olevaan nappiin. Vastaa tähän tai laita profiilin kautta yksityisviestiä niin toimitan tarvittaessa uuden modeemin postin kautta.
  • Osallistu keskusteluun