Kysymys

Nelonen Sport Elisa Viihteessä (Antennitalous)

  • 25 lokakuu 2010
  • 2 kommenttia
  • 1022 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 1 kommentti
Näkyykö Nelonen Sport antennitalouksissa? Jos niin miten saan näkymään?

2 kommenttia

Nelonen Sportin pitäisi näkyä normaalisti kanavapaikalla 9. On otettava kuitenkin se huomioon että tuota kanavaa ei välitetä kaikissa Digitan lähetinasemissa. Tästä saa tarkempaa tietoa osoitteesta www.digitv.fi ja sieltä karttapalvelusta.

Nelonen Sportin vajaavaiseen näkymiseen on syynä se, että kanavanipussa ei ole tilaa ja toinen se että toimilupa ei mahdollista kanavan näyttämistä kuin klo 18.00 - 24.00. Ainoan poikkeuksen tekee se, että Nelonen Sport Pro ei lähetä mitään, jolloin tuo kaista voidaan osoittaa Nelonen Sportin käyttöön. Urheilukanavan lopetettua, tuo kapasiteetti osoitettiin kokonaisuudessa maksulliselle kanavalle. Taas aiemmin maksullisena toiminut Uhheilupluskanavan kapasiteetti osoitettiin sitten tälle vapaasti näkyvälle kanavalle.

Turussa tuo kanava ei näy, koska linkissä ja kanavanipussa tilaa vie  paikallinen Turku TV. Tästä johtuen kanavaa ei näytetä Turun linkkiaseman näkyvyysalueella iltaisin. Sitä en tiedä mkäli maksullinen pro on joutilaana, jolloin periaatteessa tilaa olisi tarjolla.

Myös sekin vaikuttaa näkyvyyteen että vastaanottopaikkassa on mahdollista vastaanottaa C-nipun kanavia. Kuten tuolla aiemmin mainitsin. Tuossa nipussa vapaita kanavia ovat Voice/TV5 ja Urheilukanava sekä alueellinen Turku TV. Tämän lisäksi IskelmäTV Harju & Pöntinen on tarjolla.
Kiitos, tämä selvensi jo jonkun verran.  ;D

Saattaa myös johtua tämän asuinalueen läheisistä tv-antenneista...heikosti kun tarjoaa kanavia...

ps. tasan ei käy onnenlahjat.

Osallistu keskusteluun