Netflix tunkee väkisin

  • 21 kesäkuu 2017
  • 37 kommenttia
  • 1724 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

37 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Mikähän tuo ihmenappi on? Ongelma ei ole ratkaistu sillä, että sen lakaisee maton alle. Vaikka Elisa onkin tuollainen pikkuinen pörssifirma, kyllä sieltä pitää löytyä jotakin osaamistakin.😂
Mikähän tuo ihmenappi on? Ongelma ei ole ratkaistu sillä, että sen lakaisee maton alle. Vaikka Elisa onkin tuollainen pikkuinen pörssifirma, kyllä sieltä pitää löytyä jotakin osaamistakin.😂

Ei se ole ihmenappi, jopa sellainen löytyy telkkareista. Sillä saa kanavalistauksen näkymään vai käytätkö + tai - nappia kanavien vaihtaessa?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Ihmenappi on MENU napin oikealla puolella siinä lukee GUIDE!
Käyttäjätaso 1
"Guile"-näpppäimellä kurkitus tarkoittanee "Guide"-näppäintä 🙂.

Se ei kuitenkaan auta, kun haluaa selata kanavia + ja - näppäimillä.

aarolehi on kyllä onnekas, jos Netflix on ainoa kanava joka tunkee listaukseen vaikka sen olisi lukinnut (=piilottanut).

Oman kokemukseni mukaan näitä piilotettuja kanavia tunkee listaukseen vähän väliä. Noin kuukauden välein kävin siivoamassa ne taas pois. Netflix on hankala, koska siitä ei pääse eteenpäin.

Jossain vaiheessa luovutin ja numeroin katsomani kanavat 1-11. Kanavapaikalle 12 laitoin "Pöntisen" enkä enää piilottanut mitään. Nyttemmin aloitan kanavapläräyksen ykköseltä. Kun Pöntinen lävähtää ruutuun, tiedän siirtyä plussasta miinukseen ja plärään taas toiseen suuntaan.

Eihän tämä ole optimaalinen ratkaisu, eikä Elisa Viihteen tulisi toimia näin, mutta joskus on realiteetit vain hyväksyttävä.

Netflixin katsomiseen käytän Apple TV:tä. Huomattavasti laadukkaampi kuva sekä parempi ja nopeampi käyttöliittymä.

Välillä mietin kannattaako Viihteestä maksaa, kun Apple TV:n kautta voi katsoa sovellusten kautta YLE:n, Nelosen ja MTV3:n kanavia muutenkin (jopa parempilaatuisella kuvalla). Mutta siinä plääräämisessä on kuitenkin puolensa. Nopeampaa kuin sovellusten välillä hyppiminen. Lisäksi Viihteessä on CNN livelähetys, jolle en (toimivaa) sovellusta ole löytänyt.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tuo Netflixin ongelma on tiedossa ja korjauksessa, aikatauluarviota kuulin tälle kesää että siihen oltaisiin saamassa vihdoin pysyvämpää ratkaisua eli että piilotettuna se pysyisi kuten pitääkin 🙂 Pahoittelut tuosta ongelmasta ja siitä että se on jo näin pitkään kerinnyt riivaamaan :(

@johjoh muiden kanavien ei pitäisi enää kyllä pomppia sinne esille, tuossa oli aiemmin isompaa häikkää mutta tämä pitäisi olla viimeisimpien päivitysten myötä historiaa. Olitko tehnyt jo kaikki temput tuolle boksillesi? Puskeeko nuo kanavat joissain tietyissä tilanteissa esiin vai ihan mielivaltaisesti?
Käyttäjätaso 1
"muiden kanavien ei pitäisi enää kyllä pomppia sinne esille, tuossa oli aiemmin isompaa häikkää mutta tämä pitäisi olla viimeisimpien päivitysten myötä historiaa."

Hienoa, jos näin on. Siitä onkin jo vierähtänyt aikaa, kun luovuin toivosta. Kunhan Netflix-ongelmakin saadaan hoidettua, voi taas lähteä piilottelemaan kanavia. Toistaiseksi saavat olla "puskurina", ettei netflix lävähdä ruutuun kanavaselauksessa.
Käyttäjätaso 2
Minulla on Netflix vakiopaikalla eikä se pomppi minnekkään sieltä ,eikä jumilta selaillessa kanavia.hyvä lisä valikkoon.
Käyttäjätaso 3
Poistakaa koko kanava 498, mihin Netflix on tehnyt pesänsä. Ei kait tässä vain ole kyse jostakin Elisan ja Netflixin välisestä mainossopimuksesta, jonka myyjät ovat tehneet kertomatta siitä tekniikalle mitään??? Esiin tunkeva sivuhan nimenomaan mainostaa Netflixiä ja kehoittaa aktivoimaan sen.
Käyttäjätaso 3
Olisiko ongelman ydin löytynyt, kun pariin päivään ei Netfixiä ja kanavaa 498 ole näkynyt? Näin on hyvä, jos vain pysyy piilossa.
Käyttäjätaso 2
Minulla näkyy Netflix vielä,eiköhän se palaa vielä muillekkin.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Minulla näkyy Netflix vielä,eiköhän se palaa vielä muillekkin.


Varmistelen vielä olitko vielä nyt kokeillut tehdä boksille tehdasasetusten palautusta uudelleen?
Käyttäjätaso 2
Ei minua haittaa netfiksin olo tuolla,hyvä vaan että on.

Osallistu keskusteluun