Netgem 7600 vaihto 7700 Netgemiin

  • 19 marraskuu 2014
  • 29 kommenttia
  • 37320 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

29 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3
Juu kyllä vain, aina voi palata takaisin vanhaan, jos uusi boxi ei miellytä 🙂 Macia vaan meille tietoon, niin vaihto käy käden käänteessä.
Olen lueskellut mielipiteitä uudesta boksista ja hieman tuli tunne, että ei välttämättä kannata vaihtaa, jos vanha toimii. Vanhassa on vanhan ongelmat, mutta ongelmaton ei ole tuo uusikaan.

Vanhalla taitaa jo tulla seitsenvuotissynttärit pian, joten se voi kyllä pian tulla tiensä päähän, sen varalta kysymys:

Toimiiko uudessa boksissa tuo viihdekeskus, eli TwonkyMedia serveri, mikä vanhassa on. Olen kytkenyt NAS-aseman

modeemiin ja digiboksin käyttöliittymän kautta on kätevä katsella valokuvia ja omia videoita, kun ei tarvitse tietokonetta käynnistellä.
Tuli kokeiltua muutaman kuukauden tauon jälkeen taas Netgem 7700:sta, jonka heitin nurkkaan heti saatuani sen Pacen tilalle. Jotenkin kuvittelin, että siihen on tullut hienoja uusia ominaisuuksia kuten ajansiirto ja Yle Areena. Mutta kuinkas kävikään, en ehtinyt edes saamaan uutta ohjelmistoversiota boksiin kun totesin, että sen viritin on niin kelvoton, että mitkään muut kuin ylen kanavat eivät näy käytännössä lainkaan. :smileyangry:

Onko muilla laitteen virittimestä vastaavia kokemuksia? Milloin tulee uusi boksimalli, jossa olisi kunnollinen T2-viritin (joka muuten ikivanhassa Pacessakin jo on :smileyhuh:), jotta ei tarvitsisi kaistaa kuluttaa HD-kanavien katselussa?
Nyt saisi taas boksin vaihtaa maksutta ja niin ajattelin tehdäkin. Kuinkas muuten tämä uudempi boksi toimii, jos nettiyhteys ei ole päällä? En pidä modeemissa virtaa päällä koko ajan. Vanhassa boksissa ainakin EPG tökkii jos nettiyhteyttä ei ole.

Osallistu keskusteluun