Kysymys

Netgem 7700 ei tottele kaukosäädintä

  • 15 syyskuu 2016
  • 1 kommentti
  • 178 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
Mikähän voisi aiheuttaa sen, että Netgem 7700 ei tahdo ottaa vastaan mitään kaukosäätimen painalluksia tv-kanavia tai tallennuksia katseltaessa? Sen sijaan menussa tai esim. Netflixissä tai HBO:ssa kaukosäädin toimii moitteettomasti.
Tallennuksia katsellessa voi mennä useampi minuutti, että saa kelauksen toimimaan tai vaikka tallennuksen lopetettua. Tehdasasetukset on palautettu ja itse asiassa boxikin vaihdettu - ongelma tuntuu vain jatkuvan uudellakin boxilla. Jotenkin tuo vaikuttaisi softa-vialta, mutta en ole kuullut kenenkään muun valittavan samasta.

1 kommentti

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Reagoiko digiboksi kaukosäätimen näpyttelyihin? Toisinsanoen, vilkkuuko kaukosäätimen päässä oleva led kun nappuloita painellaan ja reagoiko digiboksin etupanelissa oleva vihreä led vilkkumalla painalluksiin? Jos digiboksi on kytketty nettiin langattomasti, niin olisiko yhteyttä mahdollista testata verkkokaapelilla?

Onko huoneessa kirkasvalolamppuja? Kyseisellä lampulla sekä kaukosäätimen infrapunalla on osittain samanlainen värähtelytaajuus valosäteilyssä. Tästä johtuen komennot estyvät kokonaan tai hetkittäin. Television kirkas taustavalo aiheuttaa toisinaan myös samanlaista 'keskusteluongelmaa' säätimen ja digiboksin välille. Voit testata kirkkaan valon ongelman näin:

Käynnistä digiboksi & televisio, valitse jokin peruskanavista ja sulje sen jälkeen televisio niin että digiboksi on päällä. Vaihda sen jälkeen kanavaa digiboksin kaukosäätimellä, näppää heti useampi kanavaharppaus. Käynnistä sen jälkeen television kuvaruutu, onko kanavapaikka muuttunut? 🙂

Osallistu keskusteluun