Kysymys

Netgem Digiboksin viritin "rikki"?

  • 5 kesäkuu 2014
  • 9 kommenttia
  • 2328 katselukerrat

Hey.

Reilu pari viikkoa sitten rupesi Netgem digiboksi pätkimään tv lähetyksiä satunnaisesti, signaali heikkeni huomattavasti,
nyt vajaan viikon sisällä kanavia "hävinnyt" yksitellen, signaalin voimakkuus 1% ja kanava jumii. Kanavien uudelleen virittäminen ei vaikuta asiaan.  Toisella samanlaisella boksilla toimi hyvin kuin myös ilman boksia.

Onko muilla ollut vastaavia ongelmia ja onko niitä saatu jotenkin korjattua vai joutuuko päivittämään uuteen malliin (siihen ei niin toimivaan boksiin)?

-toNmbbA

9 kommenttia

On palautettu tehdas asetukset, viritetty uudestaan mutta sama vika toistuu. Yritetty myös antenninjohdon väliin tulevaa signaalinvahvistinta mutta tuloksetta.

Aika hyödytön tämä Elisa viihde jos osaa ominaisuuksista ei voi käyttää. :D

Jos ei rupea toimimaan niin joudunko ottamaan töistä vapaata että pääsen asiakseni Elisa shopittiin vaatimaan uutta laitetta vai onnistuuko ihan puhelinsoitolla? 😃
Käyttäjätaso 4
tonmbba oletko testannut myös antennijohdon ja antennipistokkeen, että ne ovat kunnossa? Eli näkyvätkö kanavat ongelmitta ilman Netgemin välissä oloa?
Televisio toimii todella hyvin ilman boksia, myöskin netti toimii niinkuin pitää. Heti kun boksin laittaa väliin niin alkaa pätkimään kanavia ja signaalin voimakkuus tippuu tasolel 1-20%
Käyttäjätaso 5
tonmbba kirjoitti:

Jos ei rupea toimimaan niin joudunko ottamaan töistä vapaata että pääsen asiakseni Elisa shopittiin vaatimaan uutta laitetta vai onnistuuko ihan puhelinsoitolla? :D


Soitolla vikapalveluun onnistuu, 010 190 240, 24 h/vrk. Yleensä myöhemmin illalla tai aikaisin aamulla jonojakaan ei juuri ole.
Asiaan päivitystä:

Uusi digiboksi tuli postissa, EI TOIMI. :| Siis tilalle tuli Pace, kaukosäädin ei kommunikoi boksin kanssa. Pitää ilmeisesti soittaa taas vikapalveluun että saisi uuden laitteen, toimivan sellaisen. 😃 Suoraan sanottuna v***ttaa kun ei ollutenää netgemiä saatavilla. 😞
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Jos siis tarkoitat vanhan digiboksin kaukosäätimen toimimista Pacen kanssa niin se ei ole yhteensopiva sen kanssa. Pitää käyttää Pacen mukana tullutta valkoista kaukosäädintä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
tonmbba kirjoitti:
Asiaan päivitystä:

Uusi digiboksi tuli postissa, EI TOIMI. :| Siis tilalle tuli Pace, kaukosäädin ei kommunikoi boksin kanssa. Pitää ilmeisesti soittaa taas vikapalveluun että saisi uuden laitteen, toimivan sellaisen. 😃 Suoraan sanottuna v***ttaa kun ei ollutenää netgemiä saatavilla. :(

Eikö boksin mukana tullut kaukosäädintä? Niitä saattaa saada Elisa Shopitista tai vikapalvelusta tilaamalla.

Pacen mukanahan tulee valkoinen iso muovirimpula. Se on aika tarkka siitä mistä suunnasta sitä painelee. Jos ei reagointia ole, kokeile lähempänä boksia ja kokeile osoittaa kakea mahdollisimman suoraan boksin etuosaan. Tarvittaessa vaihda paristot tai katso että ne on asennettu oikein. Kun painat kaukosäädintä, siinä pitäisi vilkkua vihertävä valo ylänäppäimessä Elisa-napin kohdalla.

Jos näin on, kake toimii normaalisti. Mikäli boksin tehdasasetusten palautus ei palauta kaukosäätimen toimintaa digiboksille, eli digiboksi ei reagoi kakeen, tee uusi vikailmoitus ja pyydä uutta boksia.

Jos et ole saanut syystä tai toisesta valkoista kaukosäädintä mukana, tilaa sellainen vikapalvelusta tai hae Shopitista.

Pahoittelen, että tämä aiheuttaa ylimääräistä vaivaa. Mukavaa jussia tästä huolimatta!
Kyllä se ihan tuo oma säädin on *****ana, valo vilkkuu nappia painaessa mutta siihen se sitten jääkin. Kaverilta otin kaukosäätimen lainaan niin hyvin rokkaa!

Eli taas kerran jonottamaan vikapalveluun. 😠
Käyttäjätaso 5
Hei tonmbba!

Laitan tästä kaukosäädinasiasta sinulle yksityisviestiä!

Osallistu keskusteluun