Kysymys

Netgem N7700 cmore play ja ajansiirto-ominaisuus

  • 25 maaliskuu 2014
  • 2 kommenttia
  • 1321 katselukerrat

Hei,

Asiasta on jonkin verran jo palstalla keskustelua, mutta selvää vastausta en ole löytänyt.

Tuleeko tuolle pikkumustalle Netgemin boxille jossain vaiheessa näkyviin Cmore playn sisältö?

Ajansiirto-ominaisuus. Onko se mahdollista saada ohjelmistopäivityksellä tuohon boxiin? Boxin ominaisuuksissa ilmeisesti ulkoisen tikun avulla se olisi mahdollista.

Muutenhan boxi toimii loistavasti Paceen verrattuna! Ollut käytössä muutaman kuukauden eikä kertaakaan ole tarvinnut buutata. Yllä olevat ominaisuudet olisivat vaan jokapäiväisiä tarpeita..

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Kovasti ovat toivottuja ominaisuuksia nuo, eli tiedossa toisin sanoen on!
En kyllä uskalla mennä lupailemaan mitään aikatauluja tai mahdollisuuksia näille valitettavasti...
Hei!

Tuota ajansiirto-ominaisuutta kaivataan todella paljon. Toivottavasti tulee pian. Ehdin jo tyhjentää "opiskelu"-muistitikkuni tuota ominaisuutta varten ja eilen sitten selvisi, että sitä ei ole ollenkaan tuossa boxissa, joka sitten lopulta tuli. Oma vika kun etukäteen etsin boxin ohjeet Elisan sivuilta: tottakai sitten väärän.

Tässä joutuu nyt totuttelemaan siihen, että pitää itse tietää, mitä ohjelmia haluaa katsoa. Nimen perusteella ei niinkään helppo homma. Ei voi katsoa muutamaa minuuttia alusta ja todeta, että tämän voi katsoa tai että onpa huono ohjelma ja siirtyä seuraavaa tutkimaan. :)

Enää ei onnistu se, että kun joku kertoo hyvästä ohjelmasta niin se voi vielä itsekin katsoa, jos se on tullut kahden viimeisen viikon aikana. Tuo 14 vrk:n automaattitallennus oli TODELLA hyvä. Sitä jäädään haikeana muistelemaan: se oli silloin ennen kun kaikki oli paremmin. 😉

Osallistu keskusteluun