Kysymys

Netgem N7700 ja Discovery Channel

  • 28 syyskuu 2015
  • 3 kommenttia
  • 787 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 7 kommenttia
Kanavapakettina Elisa S Mix jossa mukana Discovery Channel. Useasta lähteestä luettuna/kuultuna tuon Netgemin pitäisi välittää kaikki IPTV-kanavat teräväpiirtona mikäli yhteyden nopeus on riittävä. Muiden kanavien kohdalla näin tapahtuu, mutta Discovery Channel ei kyllä ole HD-laatua. Yhteytenä 100/10Mb kuitu ja digiboksi yhdistetty modeemiin verkkokaapelilla eli ei pitäisi olla yhteyden nopeudesta kiinni.

Onko Discovery Channel siis aina SD-laatua ja tuo väite Netgemin skaalaamisesta puppua vai onkohan nyt jossain mahdollisesti vikaa joka estää ko. kanavaa näkymästä HD-laatuisena?

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3
Sen pitäisi kyllä näkyä hd:nä jos kaista vain riittää. Onko sinulla antaa esimerkkejä niistä kanavista, jotka näkyvät teräväpiirtona sinulla?
iltsinen kirjoitti:
Sen pitäisi kyllä näkyä hd:nä jos kaista vain riittää. Onko sinulla antaa esimerkkejä niistä kanavista, jotka näkyvät teräväpiirtona sinulla?

History HD, Eurosport 2, Viasat Explore jne.

E. NG ei näy HD:na.
Tiedoksi muille asiaa miettiville: Discovery Channel on tosiaan aina SD-laatua. Myöskään väite, että Netgem N7700 näyttää kuvanlaadun aina parhaana mahdollisena, mikäli yhteyden nopeus riittää, ei pidä paikkaansa. Netgem ei aina käytä perustana kanavien HD-tasoista signaalia, vaan esim. National Geographic ei näy HD:na muuta kuin maksukanavana.

Osallistu keskusteluun