Vastattu

Netgem N7700 ja helmikuun odotettu päivitys.Näytä ensimmäinen kirjoitus

341 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Nosto ja onko mitään edelleenkään selvinnyt koska tulee?????!!!!!!
Käyttäjätaso 3
Eli myyntitilanteessa kerrotut asiat uudesta boksista ja silloin luvattu päivitys pitäisi vaan unohtaa ja tyytyä vanhempaan boksiin? Ja Elisalla ei mitään vastuuta tuotteistaan, pääasia että ihmiset maksaa laskut ajallaan vaikka tuote vaillinainen? Näinkö asia on nähtävä?
Käyttäjätaso 3
Noin se näköjään on nähtävä.
Käyttäjätaso 3
Nyt Elisa jotain tietoa asiasta! 
Tuli sitten otettua tämä boksi käyttöön noin kuukausi sitten ja heti pattereita laittaessa kaukosäätimeen tuli selväksi, että ei ole mikään laatulaite kyseessä, kun näkyy pertinax levy koteloinnin sijaan patterikotelossa.

Ja pettymyksen taso vaan kasvoi, kun alkoi laitetta käyttämään.

- HDMI-CEC ei toimi eli sotkee muiden laitteiden ohjaukset täysin. Ei voi siis säätää volumea ja automaattinen inputin valinta ei toimi vahvistimessa yms. Toimii moitteetta kun n7700 ei ole kiinni. Jotkut on tämän takia repineet pinnejä irti kaapeleistaan!

- Kaukosäädin reagoi todella huonosti painalluksiin, eikä tähän auta patterit sun muut, laite on vain niin huonosti tehty :(

- Aina kun poksin laittaa päälle, pitää painaa ok, että haluaa katsoa tv:tä, todella ärsyttävää.

- EPG ei toimi kunnolla, tämä tosin vaivaa kaikkia matolaatikoita.

- Kanavia ei saa minkäänlaiseen omaan järjestykseensä, suosikit lista ja poistaminen on olemassa, mutta ne ei tähän auta.

- Salattuja kanavia ei voi tallentaa vieläkään.

- Arkisto arkistoi vain urheilua, joka ei kiinnosta pätkääkään.

- Nelosella ja discovery science kanavilla ohjelmatiedot on ruotsiksi, varmaan muilla kanavila samaa vikaa ja myös tekstit näkyy näissä ruotsiksi, vaikka suomi on olemassa kyllä ja välillä näyttää suomeksi ja sitten tulee taas ruotsi päälle -> selvä laite vika.

- Kuvanlaatu on näillä discoverykanavilla kuraa(etenkin science), jos vertaa animal HD kanavaa joka on puolestaan hyvä. Eli onko ne tarkoituksella lähetetty *****alla laadulla?

Näistä asioista olen Elisan kanssa puhelimessa jutellut ja antanut palautetta ja tuo HDMI asia oli heille muka uusi asia, vaikka täällä palstalla siitä on kyllä hyvin tieto olemassa.

Omistin edellisen kerran viihteen 5 vuotta sitten ja silloin oli pacen boksi ja sen kanssa kävi niin, että laittelin roskiin modeemi mukanaan ja irtisanoin viihteen, miksikö näin tein..?

Eli arvoisa Elisa, onko ylläkuvaamiini vikoihin tulossa korjausta edes osaan ja jos on niin millainen on niiden aikataulu?

Terveisin: Maksava asiakas
Käyttäjätaso 3
@sakarialanne, nyt on tovi kestänyt puolitoista kuukautta. Kohtuu lähelle taidetaan päästä sitä Tapparan mestaruus tovia?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Itellä ei oo tarkkoja tietoja, mitä korjauksia tuleva päivitys tuo tullessaan. Sen verran kuitenkin olen saanut tietoa, että tuo CEC-ongelma tullaan korjaamaan päivityksellä.

  Haluatko kertoa tuosta Nelosen ja Discovery Sciencen ruotsinkielisistä ohjelmatiedoista? Itse en ainakaan muista kuulleeni tällaisesta ollenkaan.

  Noista muista luettelemistasi ongelmista on tullut palautetta ja kehitystarve tiedostetaan. 🙂
 • Ammattimies kirjoitti:
  @njake Itellä ei oo tarkkoja tietoja, mitä korjauksia tuleva päivitys tuo tullessaan. Sen verran kuitenkin olen saanut tietoa, että tuo CEC-ongelma tullaan korjaamaan päivityksellä.

  Onko tuo eri asia kuin tämä https:///t5/Elisa-Viihde-Digiboksit-ja/Elisa-Viihde-digiboxin-aiheuttama-ARC-ristiriita/m-p/447015#M40035?

  Koottuna: Yhteensopivuusongelman poistaminen vaatii muutoksia digiboksin laitteistoon. Ongelmaa ei siis voida poistaa ohjelmistopäivityksellä. Ongelmasta on ilmoitettu laitevalmistajalle. Aiemmin mainitusta keskestelusta löytyy useampikin tapa kiertää ongelma.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Tuo sjl'n tieto on virheellistä tässä tapauksessa. Varmistettiin tämä vielä 🙂
  Käyttäjätaso 3
  Vahvalla pohjalla mennään, kun edes Elisalaiset ei tiedä mitä tulee päivitykseen jonka piti olla ulkona jo kaksi ja puoli kuukautta sitten...
  Samasta asiasta vaikuttaisi olevan kyse, eli se ei sitten korjaannukkaan firmware-päivityksellä :/

  En osannut lainata niin sjl'n tapaus vaikuttaa samalle, eli laitelista hukassa HDMI osalta ja äänen säätö ei toimi vahvistimeen HDMI kautta, ARC toimintoa en ole kokeilllut, kun on valokaapelilla äänet.
  Siis EPG ja muissa kanavanvalinta toiminnoissa missä näkyy ohjelman nimitiedot, niin nämä näkyvät ruotsin kielellä, eikä suomeksi.

  Tekstitys mikä pyörii itse ohjelmassa näkyy Discoveryllä ruotsiksi, vaikka valittuna on suomenkielinen tekstitys. Välillä siis käy ruudulla suomenkielinen, mutta sen päälle tulee sitten taas ruotsiksi.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Kuten sanoin: CEC-ongelma korjaantuu firmispäivityksellä. Tämä tieto on varmistettu.

 • jos avaat ihan oman keskustelun tuolla Discoverylle, niin katsotaan siellä ongelmaa tarkemmin 🙂
 • Onko antaa suuntaa antavaa arviota milloin päivitys saadaan, eli kuinka kauan ongelmien kanssa tarvitsee vielä kärvistellä, sekä minun että muiden käyttäjien? Toivoisin avoimempaa politiikkaa tässä asian tiedottamisessa asiakkaiden suuntaan. On helpompaa ymmärtää viiveitä, jos reilusti kerrotaan missä mennään.

  Ymmärrän toki uuden päivityksen testaamisen tärkeyden, mutta kyllä asiakkaan ja kuluttajan roolissa odottaisi suuntimaviivoja myös korjausten saapumisen suhteen. Suomessahan puhutaan ns. kohtuullisesta korjausajastakin laitteiden korjaamisen osalta, mutta ohjelmistojen osalta sitä ei vielä ole käytetty tietääkseni.

  Jatkoa ajatellen toivoisin, että teette enemmän pieniä korjauksia useammin kuin isoja harvoin, jos tämä siis on mahdollista näiden laitteiden osalta.
  Käyttäjätaso 3
  Tuota on kyselty jo miljoona kertaa ja vastauksia on kaksi, laitetaan kyselyä eteenpäin tai ei ole tietoa.

  Edellisestä päivityksestä on se vuoden päivät vierähtänyt ja niitä on sanottu tulevan parin kuukauden välein ja ongelmia luvattu korjata ties kuinka monta kertaa.

  Tuskin tämä joskus saapuva päivitys korjaa edes puolia ongelmista ja luultavasti pari uutta ilmenee. Voi myös olla, että päivitys venyy Elisan odotellessa Pacen boxeja varastoon, niille voi päivityksen myötä tulla kysyntää.
  Tuksi79 kirjoitti:

  Edellisestä päivityksestä on se vuoden päivät vierähtänyt ja niitä on sanottu tulevan parin kuukauden välein
  Tämä parin kuukauden väli ei ymmärtääkseni koske boksin ohjelmistopäivitystä, vaan palvelimella olevan ohjelmiston päivityksiä.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +1
  Olenko ainoa, joka on boxiin tyytyväinen? Ainoastaan Ylen HD hukkaa välillä äänen, muuten ei mitään bugeja jotka haittaisivat menoa. Paceen en käsittääkseni voi käsiäni liata, koska viihteeni tulee langattomasti 4G:n yli. Siinä ei taida olla wlania?
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki
  VilkkuvaMajakka kirjoitti:
  Olenko ainoa, joka on boxiin tyytyväinen? Ainoastaan Ylen HD hukkaa välillä äänen, muuten ei mitään bugeja jotka haittaisivat menoa. Paceen en käsittääkseni voi käsiäni liata, koska viihteeni tulee langattomasti 4G:n yli. Siinä ei taida olla wlania?

  oon mäkin tyytyväinen pääosin   onhan boksissa   jossain  määrin pukeja  mut ei mielestäni niin  paljoo  et siittä jatkuvasti  pitäis valittaa palstallaodotan kyllä  luvattua päivitystä mut ei nää ongelmat semmosia ole että päivä menis pilalle
  Käyttäjätaso 1
  Minulla tuo boksi on ollut vasta muutaman viikon. Vehje toimii paljon paremmin kuin 4v wanha edellinen boksi jos ei erehdy katsomaan HD-kanavia tai HD-tallenteita. Tallenteen kuvanlaatu ei ole HD:tä ja ainakin YLE:n TV-lähetyksen ääni pätkii.
  Käyttäjätaso 3
  Etusivulle
  Turhaa hätäilet, tuleehan siitä edellisestä päivityksestäkin  vuosi täyteen vasta ensi viikolla. 😉
  Käyttäjätaso 2
  Täytyyhän sitä olla tyytyväinen, että Elisa tekee asialle jotain. Vai tekeekö? Päivityksessä saamme tietysti paljon uutta ja hyvää. Kuten peruskanavat HD:nä (nelonen yms.), Yle areenan, kolmosen Full HD:nä, ...
  Käyttäjätaso 2
  Käsittääkseni Pacessa on wifi-vaihtoehto,,jos kohta Elisalaiset suosittelevat käytettävän kaapelia modeemiin eikä wifiä.
  Teoriassa siis toimii... Kokeile niin nået onko käytäntö teoriaa ihmeellisempää.
  Viasat_HD_asiak kirjoitti:
  Käsittääkseni Pacessa on wifi-vaihtoehto,,jos kohta Elisalaiset suosittelevat käytettävän kaapelia modeemiin eikä wifiä.
  Teoriassa siis toimii... Kokeile niin nået onko käytäntö teoriaa ihmeellisempää.
  Ei ainakaan Elisan  Pace-digibokseissa ole wifiä.

  Usimmassa Pacen boksissa näkyy kyllä olevan se optiona tarjolla.
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki
  Kai se on uskottava, että tulossa on, kun tuli ihan sähköpostia aiheesta. :)

  Elisa Viihde -palvelusi digiboksiin (N7700) tehdään automaattinen ohjelmistopäivitys tämän viikon aikana (20.-24.5.). Päivitys tehdään yöaikaan eikä se vaikuta digiboksin käyttöön.

  Ohjelmistopäivitys tuo mukanaan mm. seuraavia asioita:

  Yleisiä parannuksia satunnaisiin virhetilanteisiin
  Vuokraelokuvien kelaustoimintoja ja äänien laatua parannettu
  Teräväpiirtokanavien satunnaisia tekstityshäiriöitä korjattu
  Ohjelmaoppaan käytön vakautta parannettu
  Maksukanavien yleisiä häiriöitä korjattu

  Osallistu keskusteluun