Vastattu

Netgem N7700 ja Sony NX723 --> HDMI sekaisin

 • 13 elokuu 2014
 • 60 kommenttia
 • 22470 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

60 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Eli nyt olisi päivitystä tulossa: http://yhteiso.elisa.fi/t5/Tiedotteet/Elisa-Viihteen-Netgem-N7700-digiboksille-automaattinen/m-p/450436#U450436

Tällä päivityksellä ongelman pitäisi korjaantua
Käyttäjätaso 3
Onko tuo laskutuskin mallia "pitäisi" maksaa, mutta eipä se ole lainkaan niin varmaa maksetaanko? Toki myös sillä etuudella ettei maksamattomuudesta tule mitään seuraamuksia.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Onkos tätä nyt joku kokeillut että oliko mitään apua? Olisi kiva saada infoa.
Käyttäjätaso 3
Nyt on kyllä erikoista menoa. Bugi korjauksessa korjattu (väitteenne mukaan)  tämä ongelma, mutta silti moderaattori kyselee toimiiko. Millä tavalla te oikein kommunikoitte koodaajien kanssa vai meneekö homma niin että niillä on vapaat kädet tehdä korjauksia mitä osaavat ja muuten nostetaan kädet pystyyn...
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Oletan tietenkin että kaikilla mahdollisilla laitteilla ja comboilla on tullut kuntoon tämä ongelma, mutta ei haittaisi jos edes yksi palstalainen voisi kirjoittaa päivityksen auttaneen tai vaikka ettei ole auttanut niin saisi dataa asiasta. Vähän pettynyt vain olen kun niin aktiivisia tässä asiassa palstalaiset olleet ja ei mitään sitten kirjoiteta :smileyevil:
 • Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +1
  Urhokas kirjoitti:
  @Visitor Oletan tietenkin että kaikilla mahdollisilla laitteilla ja comboilla on tullut kuntoon tämä ongelma, mutta ei haittaisi jos edes yksi palstalainen voisi kirjoittaa päivityksen auttaneen tai vaikka ettei ole auttanut niin saisi dataa asiasta. Vähän pettynyt vain olen kun niin aktiivisia tässä asiassa palstalaiset olleet ja ei mitään sitten kirjoiteta :smileyevil:

  Sillä pikaisella testauksella minkä päivityksen jälkeen kokeilin, niin tuntui toimivan. :)

  Sony TV ja Sonyn kotiteatteri pelasi yhteen hyvin. Tarkempaa testiä en nyt pääse kokeilemaan kun boksi odottelee jo laatikossaan lähtöä.
  Komppaan moderaattoria.

  Sain oman järjestelmäni toimimaan napsauttamalla pois tuon yhden piikin HDMI-kaapelista. Ei ole toista ehjää kaapelia jolla voisin tsekata toimiiko. Eikä oikeastaan ole motivaatiota lähteä ronkkimaan hyvin toimivaa kokonaisuutta.

  Hyvä jos vika nyt on korjattu. Tietenkin toivoisi että Elisalla olisi tällaisissa ongelmatilanteissa nopeampi reagointiaika. Kun boksin valmistajan ohjelmistopäivitysten aikatauluun ei juuri voi luottaa, niin pitäisi ehkä tarjota asiakkaille infoa ja work-aroundi. Esim. kun boksissa toimivia HDMI-kaapeleita on tarjolla ulkomailla, olisi ollut hyvä jos sellainen kaapeli olisi löytynyt Elisankin kaupasta.

  Välillä Elisan asiakaspalvelu tökkii, mutta kaiken kaikkiaan Elisa Viihde, jossa minulla nykyään nopea VDSL-yhteys, toimii moitteettomasti ja on hintansa väärtti. Kiitoksia siitä.
  Omassa ympäristössä CEC ongelma asettui, eli ei sotke enää toisia HDMI laitteita.

  N7700 CEC toiminnot tuntuu olevan tosin rajalliset. Eli niitä ei taida olla pahemmin.
  Toimii Sony KDL-52 HX903 telkkarin ja Sony HT-ST7 äänipalkin kanssa
  Käyttäjätaso 3
  Panasonicin telkku ja Yamahan kotiteatteri tuntuu toimivan.
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki
  Sony 52W5500 ja PlayStationTV ovat taas kavereita riippumatta siitä, onko N7700 kytkettynä vai ei. Eli korjaus toimi.

  Osallistu keskusteluun