Kysymys

Netgem N7700, kaapelissa kanavat "nykii"

  • 20 huhtikuu 2014
  • 4 kommenttia
  • 2560 katselukerrat

Mistähän moinen voisi johtua, iptv:n kautta tulevat kanavat toimivat hyvin, ainoastaan rasian kautta tulevat kanavat nykii.

Ennen oli ukrainan ihme, joka ei toiminut millään tasolla ja nyt tämä. Kiitos taas, Elisa.

Kerrostalossa ilmeisestikin soneran kaapeli-tv ja kuva toimii moitteettomasti kun suoraan rasiasta telkkariin pistää piuhan.

Ei muuten, mutta kun olisi välillä kiva katsoa jotain muutakin kun yleä ja maikkaria.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
sitä olen itekkin ihmetelly   miksi  kaapelin kautta tulevat kanavat  pätkii tosipaljon    harmittaa kun ainakaan  nelonen hd kanavaa ei ole saatavana kuin     kaapelikautta eli ei iptv.n kautta 
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
jos teillä on ns,perusversio jakajasta joka jakaa singnaalin televisiolle ja tietokoneelle niin tällainen usein aiheuttaa pätkimistä.Kannattaa ostaa antennikaupasta kunnollinen data/tv jakaja, maksaa noin 20 euroa.Minulla ainakin loppui kaikki höiriöt vaihdettuani halpis T-liittimen kunnon jakajaan.
Niin ja lisätään vielä: ennen oli elisan "20"/1 adsl-yhteys. Netti tulee edelleen samasta puhelinpistokkeesta, mutta nyt Kympiltä, eli kohta elisalta. Ei pitäisi kaiketi vaikuttaa, mutta...

Tuota rasiaa käytiin jo ronkkimassa muutettuamme nykyiseen osoitteeseen ja silloin sinne jotain rautaa vaihdettiin.

Ei ole siis mitään t-liittimiä tai muitakaan vastaavia vaan kaapelipiuha menee suoraan rasiaan boksista.
Täällä alkanu tulla kuvaan häiriöitä. Boxina N7700. Häiriöt ilmaantuvat ainoastaan kaapeliverkon kautta näkyviin kanaviin. Häiriöitä tulee ainoastaan kun boxin kautta katsoo. Television oman virittimen kautta katsottaessa ei häiriöitä esiinny. Kyllä, olen testannut eri antennijohdoilla. Vika on auttamatta tuossa boxissa.

Osallistu keskusteluun